![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, це просто змінити його власна особистість Деякі хау. тепер у мене є зелена кнопка "Пуск" і на решті, на нижній панелі, і всі зовнішні краю синіх і коли я йду на дисплеї в панелі управління і виберіть Windows Classic для моєї теми це те, що я отримую. Тема файли не вдалося завантажити невідомою помилки. Файл: C \ Windows \ Resources \ Themes \ Windows Classic. теми. Спасибо за будь-які ідеї! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm Є й розділ "Чому Windows XP Style змін в стилі Windows Classic"? і запропонував виправлення.
| |||
| |||
| Я думаю, що він хоче, щоб сіра тема, як Windows 98, можна скопіювати файл з іншого комп'ютера XP і подивіться, що працює? Якщо не повинно бути одне онлайн де-то =) |
![]() |
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з Windows Media Classic - Homecinema Codec | Mohi212 | Мультимедіа & кодеки | 4 | Сьогодні 15:22 |
| Re Активація Windows Via Circumstance змінити? | bonyjoy | Операційні системи Windows | 2 | 22 червня 2009 01:39 |
| Vista і Windows 7 (RC) Тема з XP | rider200 | Операційні системи Windows | 0 | 2 червня 2009 19:37 |
| Як я можу змінити користувач Windows назва файлу? | xAlanxEnglandx | Операційні системи Windows | 1 | 28 грудня 2007 16:33 |
| Windows 2000 Pro Зміна ключа продукту | Омер | Операційні системи Windows | 1 | 2 жовтня 2007 05:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |