![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това ми е досадно за последните няколко дни. Откакто проблеми с Internet Explorer започна аз се опитвам да инсталирате актуализациите от сайта на Microsoft. Но всеки път, когато те са инсталирани и компютъра ми се рестартира не се стартира правилно. Всичко, което се е черен екран. Аз съм принуден да рестартирате компютъра си, което го прави една точка на възстановяване на системата. Искам да накарам тези инсталираните актуализации така че наистина нужда от помощ тук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има звучи като една от поправките, е, че причинява проблема. Може ли да изберете само един определят по време, за да инсталирате (под "Custom Install") и достигат до всяка направи? Тогава ще видите кой е проблем, можете да го премахнете и да получите всички други инсталирани един по един път, вие знаете ляво, която не е инсталирана и можете да се върне и ще ни кажат броя KB за него, заедно с каква операционна система и версия IE и дънната платка сте, и тогава ние можем да погледнем на това, което е проблем.
| |||
| |||
| Просто дива предполагам, но може би ще отиде в безопасен режим / VGA режим преди да встъпят в системата за възстановяване и победим на видео драйвера. Имах Windows Update w подобен проблем "и подвижен обратно на водача е решен. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Моят компютър не Изтегляне актуализации Например Ср, Компютърни Актуализации Нищо! | edkes | Общи Софтуер Чат | 1 | 23rd Апр 2009 14:03 |
| Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Jan 2009 06:55 |
| Когато моят компютър прави автоматична актуализация, тя винаги ... | broonie | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 14:39 |
| Арго инсталирате Windows актуализации! | craiig | Windows операционни системи | 28 | 22 Окт 2008 07:33 |
| Актуализации | austringer | Digital Imaging & Принтери | 8 | 28 април 2008 07:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |