menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Nelze nainstalovat aktualizace

Reply

Thread Nástroje
Old 19.prosince 2008, 10:19
Člen Skupina

Default Nelze nainstalovat aktualizace

To bylo nepříjemné mě posledních pár dní. Od té doby problémy s aplikací Internet Explorer začal jsem se snažil nainstalovat aktualizace z webu Microsoft. Ale pokaždé, když jsou to nainstalovaný a můj počítač se restartuje, že se nespustí správně. Všechny jsem si je černá obrazovka. Jsem nucen restartovat počítač na kterém místě to dělá pro obnovu systému. Chci se dostat tyto nainstalované aktualizace, takže jsem opravdu potřebují pomoct.
Old 23.prosince 2008, 15:44
Dárce Skupina

Je zní jako jedna z chyb způsobuje vám potíže. Můžete si vybrat jen jednu opravu v době instalace (pod "Vlastní instalace") a každý si udělal? Pak uvidíte, která je problém, můžete ho zrušte a dostanete všechny ostatní instalované jednu po druhé, jsi odešel s vědomím, který nebyl nainstalován a můžete se vrátit a sdělit nám číslo KB za to, spolu s tím, co operační systém a verzi IE, a jste na základní desce, a pak se můžeme podívat, co se má potíže.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23.prosince 2008, 20:34
Člen Skupina

Jen divoké hádat, ale možná byste mohl jít v nouzovém režimu / režimu VGA, před tím obnovení systému a vrátit zpět ovladač.

Měl jsem podobný problém, w 'Windows update a kolejových zpět řidič solved it.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc! My Computer nestahuje Každá aktualizace Např Prům. Computer Updaty Nic! edkes Obecné Software Chat 1 23. dubna 2009 14:03
Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskuse 3 26 leden 2009 06:55
Když můj počítač dělá automatické aktualizace, vždy je ... broonie Office & Aplikace 1 21. listopadu 2008 14:39
Cant instalaci aktualizací systému Windows! craiig Operační systémy Windows 28 22. října 2008 07:33
Aktualizace austringer Digitální zobrazovací & Tiskárny 8 28. duben 2008 07:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.