![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To bylo nepříjemné mě posledních pár dní. Od té doby problémy s aplikací Internet Explorer začal jsem se snažil nainstalovat aktualizace z webu Microsoft. Ale pokaždé, když jsou to nainstalovaný a můj počítač se restartuje, že se nespustí správně. Všechny jsem si je černá obrazovka. Jsem nucen restartovat počítač na kterém místě to dělá pro obnovu systému. Chci se dostat tyto nainstalované aktualizace, takže jsem opravdu potřebují pomoct. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je zní jako jedna z chyb způsobuje vám potíže. Můžete si vybrat jen jednu opravu v době instalace (pod "Vlastní instalace") a každý si udělal? Pak uvidíte, která je problém, můžete ho zrušte a dostanete všechny ostatní instalované jednu po druhé, jsi odešel s vědomím, který nebyl nainstalován a můžete se vrátit a sdělit nám číslo KB za to, spolu s tím, co operační systém a verzi IE, a jste na základní desce, a pak se můžeme podívat, co se má potíže.
| |||
| |||
| Jen divoké hádat, ale možná byste mohl jít v nouzovém režimu / režimu VGA, před tím obnovení systému a vrátit zpět ovladač. Měl jsem podobný problém, w 'Windows update a kolejových zpět řidič solved it. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc! My Computer nestahuje Každá aktualizace Např Prům. Computer Updaty Nic! | edkes | Obecné Software Chat | 1 | 23. dubna 2009 14:03 |
| Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26 leden 2009 06:55 |
| Když můj počítač dělá automatické aktualizace, vždy je ... | broonie | Office & Aplikace | 1 | 21. listopadu 2008 14:39 |
| Cant instalaci aktualizací systému Windows! | craiig | Operační systémy Windows | 28 | 22. října 2008 07:33 |
| Aktualizace | austringer | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 28. duben 2008 07:23 |
| Thread Nástroje | |
| |