manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ne mogu instalirati ažuriranja

Reply

Thread Tools
Old 19. prosinca 2008, 10:19
Member Group

Default Ne mogu instalirati ažuriranja

To je neugodno mi je za posljednjih nekoliko dana. Otkad probleme s programom Internet Explorer koje je pokrenuo Ive 'bio težak to uvesti koga u službu obnove from Microsoft položaj. Ali svaki put kad su instalirani i ponovo pokrenuti moje računalo ne pokrene ispravno. Sam dobiti sve je crni ekran. Ja sam prisiljen to ponovno pokretanje moj računalo na kojem trenutku čini sistem vratiti. Želim dobiti te obnove instaliran na taj način JA stvarno potreba neki pomoć ovdje.
Old 23. prosinca 2008, 15:44
Donatorska Grupa

Je li zvuči kao jedan od ispravki koje je uzrokuje problem. Mogu li odabrati samo jedan popravak na vrijeme da bi instalirala (pod "custom install") i dobiti svaki učinio? Tada ćete vidjeti što je problem, možete ga poništite i dobiti sve ostale instaliran jedan po jedan, ti si ostavio zna koji nije instaliran i možete se vratiti i reći nam KB broj za to, zajedno sa onim što operativni sustav i IE verzija i da ste na matičnu ploču, a onda možemo pogledati što je nevolja.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23. prosinca 2008, 20:34
Member Group

Samo divlje pogodak, no možda bi mogao ići na siguran način / VGA načinu rada prije nego što sistem vratiti i posuvraćati video vozač.

Imala sam sličan problem w 'Windows Update i kotrljanje natrag vozač ga riješiti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Help! My Computer ne preuzima Svejedno Updates Npr. AVG, Computer Ažuriranja Ništa! edkes Općenito Software Chat 1 23. travanj 2009 14:03
Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26 siječanj 2009 06:55
Kada se moj PC radi automatskog ažuriranja, ona uvijek ... broonie Office & Applications 1 21. studeni 2008 14:39
Cant instalirati Windows ažuriranja! craiig Windows Operating Systems 28 22. listopad 2008 07:33
Ažuriranja austringer Digital Imaging & Pisači 8 28. travanj 2008 07:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.