![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je neugodno mi je za posljednjih nekoliko dana. Otkad probleme s programom Internet Explorer koje je pokrenuo Ive 'bio težak to uvesti koga u službu obnove from Microsoft položaj. Ali svaki put kad su instalirani i ponovo pokrenuti moje računalo ne pokrene ispravno. Sam dobiti sve je crni ekran. Ja sam prisiljen to ponovno pokretanje moj računalo na kojem trenutku čini sistem vratiti. Želim dobiti te obnove instaliran na taj način JA stvarno potreba neki pomoć ovdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li zvuči kao jedan od ispravki koje je uzrokuje problem. Mogu li odabrati samo jedan popravak na vrijeme da bi instalirala (pod "custom install") i dobiti svaki učinio? Tada ćete vidjeti što je problem, možete ga poništite i dobiti sve ostale instaliran jedan po jedan, ti si ostavio zna koji nije instaliran i možete se vratiti i reći nam KB broj za to, zajedno sa onim što operativni sustav i IE verzija i da ste na matičnu ploču, a onda možemo pogledati što je nevolja.
| |||
| |||
| Samo divlje pogodak, no možda bi mogao ići na siguran način / VGA načinu rada prije nego što sistem vratiti i posuvraćati video vozač. Imala sam sličan problem w 'Windows Update i kotrljanje natrag vozač ga riješiti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Help! My Computer ne preuzima Svejedno Updates Npr. AVG, Computer Ažuriranja Ništa! | edkes | Općenito Software Chat | 1 | 23. travanj 2009 14:03 |
| Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare | Mohi212 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26 siječanj 2009 06:55 |
| Kada se moj PC radi automatskog ažuriranja, ona uvijek ... | broonie | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 14:39 |
| Cant instalirati Windows ažuriranja! | craiig | Windows Operating Systems | 28 | 22. listopad 2008 07:33 |
| Ažuriranja | austringer | Digital Imaging & Pisači | 8 | 28. travanj 2008 07:23 |
| Thread Tools | |
| |