פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

אין אפשרות להתקין עדכונים

Reply

שרשרת כלים
Old 19 דצמבר 2008, 10:19
חבר קבוצת

Default אין אפשרות להתקין עדכונים

זה היה מרגיז אותי כמה ימים האחרונים. מאז הבעיות עם Internet Explorer התחיל אני כבר מנסה להתקין את העדכונים של מיקרוסופט באתר. אבל בכל פעם שהן מותקן מחדש את המחשב שלי ואת זה לא נכון לקפוץ. כל מה שאני מקבל זה מסך שחור. אני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב שבו היא עושה נקודת שחזור מערכת. אני רוצה לקבל עדכונים אלה מותקנים אז אני ממש צריכה עזרה פה.
Old 23 דצמבר 2008, 15:44
קבוצת תורמים

הוא נשמע כמו אחד מהתיקונים גורמת לך בעיה. האם את יכולה לבחור רק אחד בכל פעם לתקן להתקין (תחת "התקן מותאם אישית") ולקבל כל אחד לעשות? ואז תראה שהיא בעיה, אתה יכול לקחת את זה בטל כל האחרים המותקנים אחד בכל פעם, אתה נותר בידיעה שיש לו לא מותקן ואתה יכול לחזור ולספר לנו את מספר KB על זה ביחד מה עם מערכת ההפעלה ואת IE גרסה וכן על לוח האם אתה, ואז נוכל להסתכל על מה היא הבעיה.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23 דצמבר 2008, 20:34
חבר קבוצת

רק ניחוש פרוע, אבל אולי אתה יכול להיכנס במצב בטוח / VGA מצב לפני עושה את שחזור המערכת אנד רול חזור הווידאו הנהג.

היתה לי בעיה דומה W 'של Windows Update ו מבטל את הנהג לפתור את זה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה! המחשב שלי לא הורדת עדכונים כלשהם לדוגמא ממוצע, עדכונים למחשב כלום! edkes כללי תוכנות צ 'אט 1 23 אפריל 2009 14:03
צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן Mohi212 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 26 ינואר 2009 06:55
כאשר המחשב שלי הוא עושה עדכונים אוטומטיים, זה תמיד ... broonie חבילות Office & Applications 1 21st נובמבר 2008 14:39
להתקין את עדכוני Windows צביעות!! craiig מערכות ההפעלה Windows 28 22 אוקטובר 2008 07:33
עדכונים austringer Digital Imaging & מדפסות 8 -28 לאפריל 2008 07:23
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.