![]() |
|
| |||
| |||
| זה היה מרגיז אותי כמה ימים האחרונים. מאז הבעיות עם Internet Explorer התחיל אני כבר מנסה להתקין את העדכונים של מיקרוסופט באתר. אבל בכל פעם שהן מותקן מחדש את המחשב שלי ואת זה לא נכון לקפוץ. כל מה שאני מקבל זה מסך שחור. אני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב שבו היא עושה נקודת שחזור מערכת. אני רוצה לקבל עדכונים אלה מותקנים אז אני ממש צריכה עזרה פה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא נשמע כמו אחד מהתיקונים גורמת לך בעיה. האם את יכולה לבחור רק אחד בכל פעם לתקן להתקין (תחת "התקן מותאם אישית") ולקבל כל אחד לעשות? ואז תראה שהיא בעיה, אתה יכול לקחת את זה בטל כל האחרים המותקנים אחד בכל פעם, אתה נותר בידיעה שיש לו לא מותקן ואתה יכול לחזור ולספר לנו את מספר KB על זה ביחד מה עם מערכת ההפעלה ואת IE גרסה וכן על לוח האם אתה, ואז נוכל להסתכל על מה היא הבעיה.
| |||
| |||
| רק ניחוש פרוע, אבל אולי אתה יכול להיכנס במצב בטוח / VGA מצב לפני עושה את שחזור המערכת אנד רול חזור הווידאו הנהג. היתה לי בעיה דומה W 'של Windows Update ו מבטל את הנהג לפתור את זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! המחשב שלי לא הורדת עדכונים כלשהם לדוגמא ממוצע, עדכונים למחשב כלום! | edkes | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 23 אפריל 2009 14:03 |
| צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 ינואר 2009 06:55 |
| כאשר המחשב שלי הוא עושה עדכונים אוטומטיים, זה תמיד ... | broonie | חבילות Office & Applications | 1 | 21st נובמבר 2008 14:39 |
| להתקין את עדכוני Windows צביעות!! | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 28 | 22 אוקטובר 2008 07:33 |
| עדכונים | austringer | Digital Imaging & מדפסות | 8 | -28 לאפריל 2008 07:23 |
| שרשרת כלים | |
| |