rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Nie można zainstalować aktualizacje

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 grudnia 2008, 10:19
Członek grupy

Default Nie można zainstalować aktualizacje

Zostało to irytujące mnie przez ostatnich kilka dni. Począwszy od problemów z programem Internet Explorer rozpoczął I've been próbuje zainstalować aktualizacje z witryny Microsoft. Ale za każdym razem są one zainstalowane i moim ponownym uruchomieniu komputera nie uruchamia się poprawnie. All I get to czarny ekran. Jestem zmuszony do ponownego uruchomienia komputera, na którym mój punkt to przywracania systemu. Chcę, aby uzyskać te aktualizacje zainstalowane tak naprawdę potrzebuje pomocy tutaj.
Old 23 grudnia 2008, 15:44
Grupa dawcy

To brzmi jak jedna z poprawek jest przyczyną jest problem. Czy można wybrać tylko jedną poprawkę na czas, aby zainstalować (pod hasłem "niestandardowych instalacji") i uzyskać każdy zrobić? Wtedy zobaczysz, co jest problemem, możesz odznaczyć go i uzyskać wszystkich innych zainstalowanych w czasie, you're lewo poznania, które nie zostały zainstalowane i można wrócić i powiedzieć nam KB numer go wraz z tym, co system operacyjny i wersja IE i masz na płycie głównej, a następnie możemy sprawdzić, co to kłopoty.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 23 grudnia 2008, 20:34
Członek grupy

Tylko dzikie odgadnąć, ale może można go w trybie awaryjnym / VGA przed robienie systemu i przywrócić wycofać wideo kierowcy.

Miałem podobny problem w "Windows Update i wycofywanie kierowcy go rozwiązać.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.