![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ово је за мене нервира задњих неколико дана. Још од проблема са програмом Интернет Експлорер почео сам покушала да инсталирате исправке са локације Мицрософт. Али сваки пут они су инсталирани и мој рачунар рестартује се не покрене исправно. Све добијем је црни екран. Ја сам приморан да поново покренете свој рачунар на којем тренутку нема Сыстем Ресторе. Желим да се ове исправке инсталиране тако да сам овде неке стварно треба помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Је звучи као једна од исправки је да изазива проблем. Можете да изаберете само један шкрипац на време да инсталирате (под "Цустом Инсталл") и добити сваки учинио? Тада ћете видети која је проблем, можете да поништите и добити све остале инсталиране у једном тренутку, ти си оставио знајући који није инсталиран и можете се вратити и да нам кажете КБ Број за то, заједно Шта са оперативним системом и ИЕ верзију, а ви сте на матичне плоче, а онда можемо гледати оно што је невоља.
| |||
| |||
| Само дивље погодити, али је можда могао ићи у безбедном режиму /, ВГА режим пре него што систем вратити и вратити видео драјвер. Уиндоус Упдате сам имао сличан проблем ж 'и ваљање назад возач је решен. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хелп! Мы Цомпутер не преузима Свеједно Упдатес Нпр АВГ, Цомпутер Ажурирања Ништа! | едкес | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 23 април 2009 14:03 |
| Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 26 јануар 2009 06:55 |
| Када се мој ПЦ ради аутоматског ажурирања, она увек ... | брооние | Оффице & Апплицатионс | 1 | 21 новембар 2008 14:39 |
| Цант инсталирате Уиндоус исправке! | цраииг | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 28 | 22 октобар 2008 07:33 |
| Ажурирања | аустрингер | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 28 април 2008 07:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |