менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Не вдається встановити оновлення

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 грудня 2008, 10:19
Член групи

Default Не вдається встановити оновлення

Це стало дратувати мене за останні кілька днів. З тих пір проблем з Internet Explorer початку я намагався встановити оновлення з сайту Microsoft. Але щоразу вони встановлені і моєї перезавантаження комп'ютера не завантажується. Все, що я отримаю, це чорний екран. Я змушений перезавантажити комп'ютер в цей момент вона відновлення системи. Я хочу отримувати ці оновлення встановлюються таким чином я дійсно потрібна допомога тут.
Old 23 грудня 2008, 15:44
Донор групи

Звучить як одне з виправлень що викликає проблему. Ви можете вибрати тільки одну виправити в той час, щоб встановити (у розділі "Вибіркова установка") і отримати кожен зробив? Тоді ви побачите, що є проблемою, ви можете зняти його і отримати всі інші встановлено по одному, ти лівий знаючи яких не встановлені, і ви можете повернутися і повідомити номер КБ для його разом з тим, що операційна система і версія IE і материнську плату ви знаходитесь, і тоді можна буде подивитися у чому справа.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23 грудня 2008, 20:34
Член групи

Просто дикі здогадуватися, але, може бути, ви могли б поїхати в безпечний режим / режим VGA, перш ніж робити Відновлення системи та відкат драйверів відео.

Я Windows Update аналогічною проблемою W 'і відкат драйверів вирішити її.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога! Мій комп'ютер не завантажувати ніякі оновлення Ср Наприклад, комп'ютер оновлює Нічого! edkes General Software чат 1 23 квітня 2009 14:03
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Коли мій комп'ютер робить автоматичних оновлень, він завжди ... broonie Office Suites & Застосування 1 21 листопада 2008 14:39
Нахиляє встановіть оновлення для Windows! craiig Операційні системи Windows 28 22 жовтня 2008 07:33
Оновлення austringer Digital Imaging & Принтери 8 28 квітня 2008 07:23
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.