![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це стало дратувати мене за останні кілька днів. З тих пір проблем з Internet Explorer початку я намагався встановити оновлення з сайту Microsoft. Але щоразу вони встановлені і моєї перезавантаження комп'ютера не завантажується. Все, що я отримаю, це чорний екран. Я змушений перезавантажити комп'ютер в цей момент вона відновлення системи. Я хочу отримувати ці оновлення встановлюються таким чином я дійсно потрібна допомога тут. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як одне з виправлень що викликає проблему. Ви можете вибрати тільки одну виправити в той час, щоб встановити (у розділі "Вибіркова установка") і отримати кожен зробив? Тоді ви побачите, що є проблемою, ви можете зняти його і отримати всі інші встановлено по одному, ти лівий знаючи яких не встановлені, і ви можете повернутися і повідомити номер КБ для його разом з тим, що операційна система і версія IE і материнську плату ви знаходитесь, і тоді можна буде подивитися у чому справа.
| |||
| |||
| Просто дикі здогадуватися, але, може бути, ви могли б поїхати в безпечний режим / режим VGA, перш ніж робити Відновлення системи та відкат драйверів відео. Я Windows Update аналогічною проблемою W 'і відкат драйверів вирішити її. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Мій комп'ютер не завантажувати ніякі оновлення Ср Наприклад, комп'ютер оновлює Нічого! | edkes | General Software чат | 1 | 23 квітня 2009 14:03 |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Коли мій комп'ютер робить автоматичних оновлень, він завжди ... | broonie | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 14:39 |
| Нахиляє встановіть оновлення для Windows! | craiig | Операційні системи Windows | 28 | 22 жовтня 2008 07:33 |
| Оновлення | austringer | Digital Imaging & Принтери | 8 | 28 квітня 2008 07:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |