по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Не можете да инсталирате Windows 2000 или Windows ME

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 февруари, 2008, 14:49
Номер на групата

Default Не можете да инсталирате Windows 2000 или Windows ME

Право - тук върви и се надявам, че има смисъл!

Ако лаптоп runnung Windows 2000 (съкращавам трябва да спечели 2K от сега нататък). Както и да е, тя има вирус, който да не отида, така реших да направя формат и повторно инсталиране на което съм сторил преди и съм много компютърна грамотност (построена моя компютър). Един приятел ми е с операционна система, наречена "Микро XP", която е истински разкомплектоват изложени версия на XP Pro Да, така си мислех аз ще я дам Тогава обаче тя не поддържат безжичната ми карта шофьори. Добре ли казва Няма да отида и да ми Windows ME CD-ROM, но не можаха да го insall отвътре микро XP, защото все пак това е версия на Windows XP, а вие не може да понижи.

Друг приятел тогава каза "не ме притеснява с това е боклук", който аз вече знаех, но не мисля, че имаше alternatvive. Той много любезно ме изпрати на Windows 2K CD (както беше бивш работа лаптоп, че не разполага с победа 2K CD), така прати ми каза компактдиска.

За да отрежете по-дълга история кратко, аз създадени 4 Windows 2000 стартиране дискове (диск 1 чрез диск 4), като се използва инструмент за победа 2K CD. Рестартирайте компютъра с увиснал в "лош диск I / O замени увиснал" или нещо по тези линии. Значи, аз изтеглили Победата 98 обувка диск файл и той остана на флопи. Аз стартиране на компютъра с увиснал тип R: \ I386 \ WINNT.exe и ботуши победа 2K настройка. Все пак, преди да започне настройката пише "Setup caannot пълна, тъй като тя не може да се намери място да суап. Натиснете ENTER за изход" или нещо много близко до това.

И така, аз се опитах на ME CD отново на разстояние шанс (сега имах 98 обувка CD), обаче той каза нещо около MS-DOS диск.

Така колегите компютър хора.

а) какво е това, суап

б) какво мога да направя

Наздраве Момчета "N" Газ много оценявам.

Том

Моята система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Дънната платка:
MSI P6N SLI V2
RAM памет:
2GB DDR2 PC6400 корсар
Графична карта (и):
XFX NVidia 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Интегрирана 8 Channel
Hard Drive (и):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Оптично устройство (а):
LG Lightscribe
Дело / PSU:
Thermaltake сопран & Toughpower 750W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Безжичен
Монитор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операционна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 20 февруари, 2008, 14:54
Номер на групата

Im доста сигурен суап е harddrive мястото, предвидено да действа като допълнителен овен, тя се използва в Линукс, но не съм виждал тона през прозореца, преди да

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 20 февруари, 2008, 14:56
Номер на групата

Ето какво си мислех, както когато се създаде Ubuntu създадете дял за суап. Не е имал проблем при инсталиране на микро XP или XP Pro на машината все пак (причина да не остана с XP Pro е така, защото вече съм активен, така че тя разполага само с 30 дни ползване)
Old 20 февруари, 2008, 15:00
Номер на групата

Много хора мислят суап е outdates включително Microsoft, Im използва 50% от моите 5 концерта суап защото Im работите с виртуалната машина
Old 20 февруари, 2008, 15:02
Номер на групата

Аз все още не мога да видя защо му се неговата кюлоти в обрат. Това е само една малка @ 11GB твърд диск, но това е достатъчно.
Old 20 февруари, 2008, 15:05
Номер на групата

Какво искаш да използвате компютър за?
ако само за да пишете и интернет др Винаги можете да инсталирате Линукс, тя работи изключително за стари машини в сравнение с Windows
(и Im Не казвам това, защото на новата ми намери любовта, това е вярно: P)
Old 20 февруари, 2008, 15:07
Номер на групата

Това е също така се опитах. Опитах двете Xubuntu и Ubuntu и нито работата по него.

Xubuntu ще зареди оранжев фон за работния плот, след което ще се разбием.

Ubuntu просто няма да се зареди.
Old 20 февруари, 2008, 15:11
Номер на групата

публикувате вашата система спецификациите, xubuntu е по-малко трудна, но тя се нуждае от 500MHZ процесор и около 256meg на овена да тече гладко, опитайте перо Linux или проклетия малки Im сигурен, че ако не можем да намерим този, който ще работи, също така, ако искате да го изтеглите и да изгори начално и бомбата ISO това избършете на твърдия диск и се опитват напълно прясна инсталирате
Old 20 февруари, 2008, 15:14
Номер на групата

Системата има около 600MHZ процесор и 256MB RAM.

Аз наистина би искал Windows макар и да не Линукс, тъй като това е моят братя лаптоп и той е) да не използват за Linux и б), има купища стъкла само програми, и аз знам, че биха могли да инсталирате вино (направи го преди), но това е просто още караница (Познавам ирония!)
Old 20 февруари, 2008, 15:15
Номер на групата

А, добре опитайте начално и бомбата и прясна инсталирате

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър rocket7 Windows операционни системи 1 30 Май 2009 13:56
Искам Windows 2000 Pro + XP Pro! triathleterob Windows операционни системи 14 4 май 2009 г. 13:22
Windows 2000 Pro Парола Paddy101 Лаптопи, Mobiles & текст 3 7 октомври 2007 00:23
Windows 2000 про продуктов ключ промяна Омер Windows операционни системи 1 2-ро октомври 2007 05:32
Windows 2000 проф. Омер Windows операционни системи 1 27 Юли 2007 16:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc