menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Nelze nainstalovat Windows 2000 nebo Windows ME

Reply

Thread Nástroje
Old 20.února 2008, 14:49
Dárce Skupina

Právo - tady je a já doufám, že to dává smysl!

Měl laptop runnung Windows 2000 (se zkrátit na výhru 2k od nynějška). Každopádně, je tu nějaký virus, který by se nemělo jít, tak jsem se rozhodl udělat formát a re-install, který jsem udělal před a jsem velmi počítačově gramotní (postavena vlastní PC). A kamarád má OS nazývá "Micro XP", která je skutečným stripovaná z verze XP Pro, tak jsem myslel, jo Dám mu jdou však nepodpořil mou bezdrátovou kartu řidiče. OK jsem řekl, nevadí tak já jdu a dostanu Windows ME CD-ROM, ale nemohl insall je zevnitř micro XP, protože je stále verzi Windows XP a nelze bagatelizovat.

Jiný přítel řekl "není otravovat mě je to blbost", které jsem již věděl, ale nebyl jsem měl alternatvive. Je velmi laskavě mě poslal na Windows 2k CD (jako tomu bylo v ex-pracovní notebook jsem neměl k dispozici oboustranně 2k CD) tak, poslal mi řekl CD.

Chcete-li vyjmout delší příběh krátký, jsem vytvořil 4 okna 2000 spouštění disků (disk 1 až disk 4) pomocí nástroje na výhru 2k cd. Restartovat počítač s disketovou v "špatný disk I / O nahradí diskety" nebo něco podobný. Tak jsem stáhli vyhrát 98 boot disk soubor a přilepil ji na disketu. I spuštění počítače s disketovou typu R: \ I386 \ Winnt.exe a boty na výhru 2k nastavení. Nicméně před tím, než začne nastavení je napsáno "Setup caannot kompletní, protože nemůže najít místo, aby swap. Stiskněte klávesu Enter pro ukončení" nebo něco velmi velmi blízko, že.

Tak jsem se pokusil o ME CD opět na volno šance (nyní jsem měl 98 boot CD), ale řekl něco o MS-DOS disku.

Takže kolegové počítač lidí.

a) co je to swap

b) co mám dělat

Nazdraví Kluci 'n' Plyn velmi oceňovány.

Tom

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 20.února 2008, 14:54
Dárce Skupina

im docela jisti swap pevný disk prostoru vyhrazeném působit jako extra RAM, že je používán v Linuxu, ale jsem neviděl t okna před

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 20.února 2008, 14:56
Dárce Skupina

To je to, co jsem si myslel, když jste, jak nastavit Ubuntu nastavíte oblast jako odkládací. Neměl problém při instalaci Micro XP Pro nebo XP na počítači když (důvod, proč by neměly zůstat s XP Pro, protože jsem je již aktivován to tak, že má pouze 30 dní užívání)
Old 20. února 2008, 15:00
Dárce Skupina

mnoho lidí si myslí, swap je outdates včetně microsoft, im pomocí 50 procent mých 5 koncert swap, protože im běžící virtuální stroj
Old 20. února 2008, 15:02
Dárce Skupina

Já stále nevidím důvod, proč získat její kalhotky v twist. Je to jen malý pevný disk @ 11gb, ale to je dost.
Old 20.února 2008, 15:05
Dárce Skupina

co používáte počítač?
pokud je jeho právě pro typizaci a internet ect můžete vždy nainstalovat linux, to funguje výjimečně na staré stroje v porovnání s okny
(a im neříkám to proto, že můj nový nalézt lásku, je to pravda: P)
Old 20. února 2008, 15:07
Dárce Skupina

To byl také souzen. Pokoušeli oba Xubuntu a Ubuntu a ani na něm budou pracovat.

Xubuntu se načte oranžovou pozadí na plochu, pak se zhroutí.

Ubuntu prostě nebude zatížení.
Old 20.února 2008, 15:11
Dárce Skupina

po vašem systému specifikace, Xubuntu je méně náročná, ale potřebuje 500MHz procesor a asi 256meg RAM pro hladký běh, zkuste opeřit linux, nebo není-li to zatraceně malé im Určitě můžeme najít ten, který bude fungovat, a to i v případě, že chcete zkusit stáhnout a vypálit boot a atomovku iso to otřete disk úplně a zkuste to znovu instalovat
Old 20.února 2008, 15:14
Dárce Skupina

Systém má o 600MHz procesor a 256MB RAM.

Opravdu bych Windows i když ne Linux, jako je to mé bratry notebooku a je) nejsou použity na linux, a b) má spoustu oken pouze programy, a vím, že bych mohl nainstalovat VÍN (udělat to dříve), ale je to jen další zmatků (vím, ironie!)
Old 20.února 2008, 15:15
Dárce Skupina

Aha, tak zkuste zaváděcí a atomovku a čerstvé instalaci

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.