![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δικαίωμα - ισχύει εδώ και ελπίζω να έχει νόημα!
Εάν ένα laptop runnung παράθυρα 2000 (πρέπει να κερδίσει συντέμνω 2k από τώρα και στο εξής). Τέλος πάντων, θα έχεις έναν ιό που δεν θα πάνε έτσι αποφάσισα να κάνω ένα format και εκ νέου εγκατάσταση που έκανα και πριν και είμαι πολύ υπολογιστή εγγράατοι (χτισμένο το δικό μου υπολογιστή). Ένας φίλος μου έχει ένα λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται "Micro XP", που είναι μια πραγματική απομισχωμένου out εκδοχή του XP Pro έτσι σκέφτηκα ναι Θα δώσουμε το κάνουμε όμως αυτό δεν υποστηρίζει την ασύρματη κάρτα μου οδηγούς. Εντάξει μου λέει, nevermind ώστε να πάω και να μου παράθυρα ΜΕ CD-ROM, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι από το εσωτερικό insall μικρο XP, επειδή εξακολουθεί να είναι μια έκδοση των Windows XP, και δεν μπορείτε να την υποβαθμίσουν. Ένας άλλος φίλος, στη συνέχεια είπε: "Δεν με ενοχλεί μου είναι χάλια" που ήδη γνωρίζαμε, αλλά δεν πιστεύω ότι είχε μια alternatvive. Είναι πολύ ευγενικά μου έστειλε ένα παράθυρα 2k CD (όπως ήταν και μια εκ των εργασιών laptop δεν ήμουν στην κατοχή του κερδίσει 2k CD), οπότε μου έστειλε είπε CD. Για να κοπεί μια μεγαλύτερη ιστορία σύντομη, δημιούργησα 4 δισκέτες εκκίνησης των Windows 2000 (δίσκος 1 έως δίσκο 4) χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο για τη νίκη 2k cd. Επανεκκίνηση υπολογιστή με δισκέτα στην "κακή disk I / O αντικαταστήσει δισκέττα" ή κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, θα κατεβάσει μια win 98 δισκέτα εκκίνησης αρχείο και κόλλησε σε μια δισκέτα. Κάνω εκκίνηση του υπολογιστή με τη δισκέτα του τύπου R: \ I386 \ Winnt.exe και μπότες το κερδίσουμε 2k setup. Ωστόσο, πριν αρχίσει η εγκατάσταση που λέει "Το πρόγραμμα Εγκατάστασης caannot πλήρης, διότι δεν μπορούν να βρουν ένα μέρος για να θέσει swap. Πιέστε το πλήκτρο ENTER για έξοδο" ή κάτι πολύ πολύ κοντά σε αυτό. Έτσι, προσπάθησα την ΜΕ CD και πάλι την ευκαιρία off (τώρα είχα την εκκίνηση CD 98), εντούτοις, είπε κάτι για το MS-DOS δίσκο. Έτσι οι άνθρωποι συμπολίτες υπολογιστή. α) τι είναι αυτό το swap β) τι μπορώ να κάνω Cheers Guys' n 'αερίου εκτίμησα πολύ. Tom Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im σίγουρος swap σκληρούς δίσκους είναι χώρος που προορίζεται να λειτουργήσει ως επιπλέον μνήμη RAM, που χρησιμοποιείται στο Linux, αλλά δεν έχω δει κ στα παράθυρα πριν από την
| |||
| |||
| Αυτό είναι ό, τι νόμιζα, όπως όταν κάνετε εγκατάσταση των Ubuntu θα δημιουργήσει ένα διαμέρισμα ως swap. Μήπως δεν έχουν το πρόβλημα κατά την εγκατάσταση Micro XP ή XP Pro για το μηχάνημα και αν (το λόγο που δεν διαμένουν στα σπίτια XP Pro είναι επειδή έχω ήδη ενεργοποιηθεί αυτό το έχει μόνο 30 ημέρες χρήσης) |
|
| |||
| |||
| πολλοί άνθρωποι πιστεύουν swap είναι outdates συμπεριλαμβανομένης της Microsoft, im χρησιμοποιώντας το 50 τοις εκατό των 5 μου GIG swap γιατί im εκτελείτε μια εικονική μηχανή |
|
| |||
| |||
| Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να την κυλόττα στο στρίψιμο. Είναι μόνο ένα μικρό σκληρό δίσκο 11GB @ αλλά αυτό είναι αρκετό. |
|
| |||
| |||
| Τι γνώμη έχετε για τη χρήση του υπολογιστή; εάν μόνο για τη δακτυλογράφηση και internet ect μπορείτε να εγκαταστήσετε linux πάντα, το σύστημα λειτουργεί κατ 'εξαίρεση για τις παλιές μηχανές σε σύγκριση με τα παράθυρα (im και δεν λέω αυτό γιατί από τη νέα μου βρέθηκε αγάπη, είναι αλήθεια: P) |
|
| |||
| |||
| Αυτό έχει επίσης προσπάθησε. Προσπάθησα δύο Xubuntu και το Ubuntu και δεν εργάζονται σ 'αυτήν. Xubuntu θα φορτώσει πορτοκαλί φόντο για την επιφάνεια εργασίας, τότε θα συντριβή. Ubuntu μόνο δεν θα φορτωθεί. |
|
| |||
| |||
| μετά το σύστημά σας specs, xubuntu είναι λιγότερο απαιτητικό, αλλά χρειάζεται ένα επεξεργαστή 500MHz, καθώς και για 256meg της ram να τρέχει ομαλή, δοκιμάστε φτερό linux ή άλλως μικρή δεκάρα im βέβαιος ότι μπορούμε να βρούμε αυτό που θα λειτουργήσει, επίσης, εάν θέλετε να το δοκιμάσετε κατεβάσετε και η καύση των εκκίνησης και Nuke iso αυτό θα εξαφανίσουν εντελώς το σκληρό δίσκο και να δοκιμάσετε μια νέα εγκατάσταση |
|
| |||
| |||
| Σύστημα για έναν επεξεργαστή 600MHZ και 256MB μνήμης RAM. Θα ήθελα πραγματικά και αν δεν τα Windows το Linux, όπως είναι αδέλφια μου laptop και είναι) που δεν χρησιμοποιούνται για το linux και β) έχει φορτώνει μόνο τα προγράμματα των Windows, και ξέρω πως θα μπορούσε να εγκαταστήσετε ΚΡΑΣΙΟΥ (πριν γίνει αυτό), αλλά είναι λίγο πιο ταλαιπωρία (γνωρίζω την ειρωνεία!) |
|
| |||
| |||
| ah, και προσπαθήστε εκκίνησης και Nuke και μια νέα εγκατάσταση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκαταστήστε το Windows XP SP2 σε 50 υπολογιστές με Windows Server ανάπτυξη | rocket7 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Μαΐου 2009 13:56 |
| Θέλω τα Windows 2000 Pro + XP Pro! | triathleterob | Λειτουργικά συστήματα Windows | 14 | 4η Μαΐου 2009 13:22 |
| Windows 2000 Pro Κωδικός | Paddy101 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 7 Οκτ 2007 00:23 |
| Windows 2000 pro-κλειδί προϊόντος αλλαγή | Omer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Οκτωβρίου 2007 05:32 |
| Windows 2000 καθ. | Omer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 27 Ιουλ 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |