![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desno - ovdje ide i nadam se da ima smisla!
Imao laptop runnung Windows 2000 (pokratiti će osvojiti 2K od sada). Anyway, on je dobio virus koji bi ne ide pa sam odlučio napraviti format i ponovo instalirali koje sam činio i prije sam jako računalo pismen (sagrađene moj PC). A moj prijatelj ima OS zovu "Micro XP" koja je pravi Uzeli out XP Pro verziju pa sam mislio da ću dati ga ići ali ne podržavaju moj bežične kartice vozača. U redu sam kaže, Nema veze, pa mi idu i dobiti moj Windows ME CD-ROM-a, ali nije mogao insall je iznutra mikro XP jer je još uvijek verziju sustava Windows XP, a ne možete nizbrdica. Drugi prijatelj tada rekao da "ne smetaju kod mene je sranje" koje sam već znao, ali ne mislim da je imao alternatvive. On je vrlo ljubazno je mene poslao Windows 2K CD (kao što je bio i bivši radu laptop nisam bio u posjedu jednog win 2K CD-a) pa je rekao mene poslao CD. Da biste izrezali dulji kratkih priča, ja stvorio 4 diskete za pokretanje sustava Windows 2000 (disk 1 do diska 4) pomoću alata na win 2K cd. Reboot kompjuter sa diskete u "loših disk I / O zamijeniti floppy" ili nešto slično uz one linije. Dakle, ja skinuti jedan win 98 boot disketu i zaglavi datoteku na disketu. Sam čizma računalo sa floppy tip R: \ I386 \ Winnt.exe i čizme su win 2K setup. Međutim, prije nego što počne setup to kaže "Setup caannot potpuni jer se ne može naći mjesto za staviti swap. Pritisnite tipku ENTER da biste zatvorili" ili nešto vrlo vrlo blizu toga. Dakle, ja pokušao ME CD ponovno na off priliku (sada sam imao 98 boot CD), ali je rekao nešto o MS-DOS disketu. Dakle kolega računalo ljudi. a) Što je to swap b) Što mogu učiniti Živjeli Momački 'n' Gas mnogo poštovati. Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM ljepušan siguran je swap prostor harddrive odvojeno djelovati kao dodatni ovna, ona se koristi u linux, ali nisam vidio t u prozore prije nego što
| |||
| |||
| To je ono sto sam mislio kako je prilikom postavljanja Ubuntu postavljanja particiju kao swap. Nisu imali problema pri instalaciji Micro XP ili XP Pro na stroju iako (razlog ne borave sa XP Pro je zato što sam već aktivira tako da ima samo 30 dana korištenja) |
|
| |||
| |||
| mnogi ljudi misle je swap outdates uključujući Microsoft, im koristeći 50 posto mojih 5 harpun swap jer im pokrenete virtualni stroj |
|
| |||
| |||
| I dalje ne mogu vidjeti zašto njegova uzimajući njezine gaćice u zakriviti. To je samo mali @ 11GB hard disk, ali to je dosta. |
|
| |||
| |||
| Što da li vi koristite računalo? ako je njegov samo za tipkati i internet itd. uvijek možeš instalirati linux, radi iznimno na starim strojevima u odnosu na prozore (i nije im govoreći: "ovo zbog moje nove pronašao ljubav, istina je: P) |
|
| |||
| |||
| To je i pokušao. Pokušao oba Xubuntu i Ubuntu niti raditi na njemu. Xubuntu će učitati jedna naranča pozadine za desktop, tada će se srušiti. Ubuntu jednostavno neće učitati. |
|
| |||
| |||
| post sustav naočale, xubuntu manje zahtjevna ali treba 500mhz procesor i RAM-a o 256meg izvoditi glatkim, probati Linux ili osuditi pero mala mana im sigurni da bismo mogli pronaći onaj koji će raditi, i ako želite probajte download i spali boot iso i nuke to će obrisati hard disk i pokušajte potpuno svježu instalaciju |
|
| |||
| |||
| Sustav ima oko 600MHZ procesor i 256MB RAM-a. JA stvarno bih Windows Linux iako nije, jer je moja braća i laptopa je on) ne koristi se za Linux i b) ima prozore samo hrpe programa, te znam ja mogu instalirati VINA (učinio prije), ali to je samo još komplikacija (ja znam ironija!) |
|
| |||
| |||
| Ah, dobro pokušati čizma i nuke i svježu instalaciju |