kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Nem lehet telepíteni a Windows 2000 vagy Windows ME

Reply

Téma eszközök
Old Február 20, 2008, 14:49
Donor Group

Default Nem lehet telepíteni a Windows 2000 vagy Windows ME

Jobb - itt megy, és remélem, hogy van értelme!

Ha egy laptop runnung Windows 2000 (a rövidít nyerni 2k mostantól). Mindegy, hogy van egy vírus, ami nem mehet így úgy döntött, hogy ezt a formátumot, és újra telepíteni, amely már azelőtt, és nagyon számítógépet literate (beépített saját PC). Egy barátom egy OS úgynevezett "Micro XP", amely egy igazi sztrippelve ki változata XP Pro úgyhogy gondoltam igen Adok neki menni azonban nem támogatják a vezeték nélküli kártya vezetők. OK Azt mondja, Gyerünk úgyhogy megyek és kiszedem a Windows Me rendszer CD-ROM-ot, de nem tudta azt insall belül mikro XP, mert még egy Windows XP, és nem tudja, leértékeli.

Egy másik barátom, akkor azt mondta: "Nem zavar engem ez a szar", ami már tudta, de nem hiszem, hogy egy alternatvive. Ő nagyon kedvesen küldött nekem egy Windows 2k CD (ahogy azt az ex-munka laptop nem voltam birtokában a győzelem 2k CD), hogy ő küldött azt mondta CD.

Csökkentését hosszabb történet rövid, én 4 Windows 2000 indítólemezei (disk 1-disk 4) használ egy eszközt a győzelem 2k cd. Újraindít számítógép flopi "rossz lemez I / O-a helyébe a floppy", vagy valami ezek a vonalak mentén. Szóval, én letöltött a győzelem 98 indítólemezéről fájlt, és fenntartotta azt a flopi. I boot a számítógépet a floppy type R: \ I386 \ Winnt.exe és a csizma az győzelem 2k setup. Azonban, mielőtt megkezdi a setup azt mondja, "Setup caannot teljes, mert nem találja a helyét, hogy a csere. Nyomja meg az ENTER billentyűt a kilépéshez", vagy valami nagyon-nagyon közel van.

Nos, kipróbáltam a ME CD ismét az esélyt ki (most már a 98 boot CD), ugyanakkor azt mondta valamit az MS-DOS lemez.

Szóval barátom számítógép számára.

a) mi is ez a csere

b) mi a teendő

Cheers Guys' n 'Gas örvend.

Tom

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Február 20, 2008, 14:54
Donor Group

im pretty biztos swap merevlemez hely van, hogy helyezze hatályon kívül a plusz RAM, hogy használja a Linux, de nem láttam t ablakok előtt

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Február 20, 2008, 14:56
Donor Group

Én is erre gondoltam, mint amikor beállított Ubuntu beállított egy partíciót, mint a csere. Nem az volt a probléma, amikor a telepítés Micro XP vagy XP Pro A gép bár (ok tartózkodó XP Pro azért van, mert már akkor aktiválódik, így csak a 30 napos használat)
Old 20. február 2008, 15:00
Donor Group

Sok ember gondolja, csere is outdates a Microsoft, a PM 50 százaléka használja az én 5 koncert csere miatt im futtató virtuális gép
Old 20. február 2008, 15:02
Donor Group

Még mindig nem értem miért kapok, hogy a bugyi egy csavar. Ez csak egy kis @ 11GB merevlemezt, de ez sok.
Old Február 20, 2008, 15:05
Donor Group

Mire használjuk a számítógépet?
ha annak csak a gépelés és internet ect akkor mindig install linux, kivételesen működik a régi gép az ablakok
(és a PM nem mondod ezt, mert én találtam az új szerelem, az igaz: P)
Old 20. február 2008, 15:07
Donor Group

Ezt is próbáltam. Próbált mind Xubuntu és Ubuntu sem dolgozni rajta.

Xubuntu betölti narancssárga hátterét az asztalra, majd összeomlanak.

Ubuntu egyszerűen nem fogja betölteni.
Old Február 20, 2008, 15:11
Donor Group

elküldhesse rendszer specs, Xubuntu kevésbé igényes, de szüksége van egy 500MHz processzor, és körülbelül 256meg RAM futtatni sima, próbálja feather linux vagy rohadt kis im nem biztos, hogy találunk egy olyan fog dolgozni, akkor is, ha azt akarjuk, hogy próbálja meg letölteni és égnek a boot és nuke iso ez törölje a merevlemez teljes és próbálja meg újból telepíteni
Old Február 20, 2008, 15:14
Donor Group

Rendszer egy 600MHZ processzor és 256 MB RAM.

Nagyon szeretném, hogy a Windows nem Linux, mert az én testvéreim laptop és ő is) nem használják a Linux és b) rengeteg csak Windows programok, és tudom, hogy lehet telepíteni a bor (csinált ilyet), de ez csak tovább szóváltás (Tudom, hogy az irónia!)
Old Február 20, 2008, 15:15
Donor Group

Ó, hát próbálja boot és nuke és egy friss felszerel

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.