![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נכון - הולך כאן ואני מקווה שזה הגיוני!
היה הנייד runnung Windows 2000 (יהיה לתמצת לזכות 2k מעכשיו והלאה). בכל מקרה, הוא קיבל וירוס אשר לא הולך אז החלטתי לעשות פורמט מחדש התקן אשר עשיתי לפני AM מאוד המחשב יודע קרוא וכתוב (נבנה המחשב שלי). חבר שלי יש מערכת הפעלה בשם "מיקרו XP" שנמצא ממש שולל את גרסת XP Pro כך חשבתי כן אני אתן לו ללכת יחד עם זאת הוא לא תומך בכרטיס האלחוטי שלי הנהגים. בסדר, אני אומר, nevermind אז אני הולך לקחת לי את Windows Me CD-ROM אבל זה לא יכול insall מתוך מיקרו XP, כי היא עדיין גירסה של Windows XP, ולא ניתן להוריד בדרגה. אז חבר אחר אמר: "לא מפריע לי עם זה שטויות", אשר כבר מכיר אבל אני לא חושב שיש לי על alternatvive. הוא מאוד אדיב שלחו לי תקליטור Windows 2k (כפי שהוא היה עובד לשעבר של הנייד שאני לא חזקה של 2k לזכות CD) אז הוא שלח אותי אמר תקליטור. כדי לגזור על עוד סיפור קצר, אני יצרתי 4 דיסקי הפעלה Windows 2000 (דיסק 1 באמצעות דיסק 4) באמצעות כלי 2k לנצח על CD. הפעלה מחדש של המחשב עם דיסקט "רע דיסק / פלט להחליף דיסקט" או משהו לאורך שורות אלו. אז, אני הורדתי 98 א לנצח דיסק אתחול קובץ זה תקוע על דיסקט. אני לאתחל את המחשב עם דיסקט סוג R: \ i386 \ WINNT.exe והיא לנצח את המגפיים 2k ההתקנה. עם זאת, לפני שיתחילו את תוכנית ההתקנה זה אומר "ההתקנה caannot מלאה כי זה לא יכול למצוא מקום לשים swap. הקש ENTER כדי לצאת" או משהו מאוד מאוד קרוב לכך. אז ניסיתי את תקליטור ME שוב על הנחה סיכוי (עכשיו יש לי את תקליטור אתחול 98), אולם היא אמרה משהו על ה-MS-DOS בדיסק. אז בחור המחשב אנשים. א) מה זה להחליף ב) מה אני יכול לעשות לחיים חבר 'ה' נ 'גז הרבה appreciated. טום המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM swap היא די בטוח harddrive שטח להפריש לשמש תוספת רם, היא נמצאת בשימוש ב-Linux, אבל לא ראיתי ב-Windows לא לפני
| |||
| |||
| זה מה שחשבתי כמו בעת הגדרת Ubuntu אותך להקים מחיצה כ swap. לא היתה בעיה בעת התקנת מיקרו XP Pro או XP על המחשב למרות (סיבה שלא להישאר עם XP Pro הוא, כי יש לי כבר את זה כך שהוא מופעל רק 30 ימי שימוש) |
|
| |||
| |||
| אנשים רבים חושבים להחליף outdates הוא כולל Microsoft, IM באמצעות 50 אחוז שלי 5 חלטורה כי IM להחליף מפעיל וירטואלי |
|
| |||
| |||
| אני עדיין לא יכול לראות למה את מקבל את תחתוני נשים בתוך שזירה. זהו רק חלק קטן @ כונן קשיח של 11GB, אבל זה הרבה. |
|
| |||
| |||
| מה אתה משתמש במחשב? אם את רק להקליד ואינטרנט ect אתה תמיד יכול להתקין לינוקס, זה פועל יוצא דופן על המכונות הישנות בהשוואה ל-Windows (ו-IM לא אומר את זה בגלל שלי למצוא אהבה חדשה, נכון: P) |
|
| |||
| |||
| זה גם ניסו. שניהם ניסו Xubuntu ו Ubuntu ולא לעבוד על זה. Xubuntu יהיה לטעון כתום רקע עבור שולחן העבודה, ולאחר מכן יהיה להתרסק. Ubuntu פשוט לא נטען. |
|
| |||
| |||
| לכתוב את מפרט המערכת, xubuntu פחות תובעניים אבל זה חייב 500mhz המעבד ועל 256meg של RAM כדי להפעיל חלק או לנסות נוצה Linux לעזאזל קטנים IM בטוח כי אי אפשר למצוא אחד כי תפעל, גם אם אתה רוצה לנסות להוריד או לשרוף את האתחול ואת nuke ISO זה יהיה למחוק את הכונן הקשיח לגמרי ונסה להתקין טרי |
|
| |||
| |||
| המערכת כוללת על מעבד 600MHZ ו 256MB של זיכרון RAM. אני באמת רוצה גם אם לא ב-Windows-Linux, כפי הנייד של האחים שלי והוא א) לא רגיל Linux ו ב) יש המון חלונות רק תוכניות, ואני יודע שאני יכול להתקין יין (עשה את זה בעבר), אבל זה פשוט יותר מאבק (אני יודע את האירוניה!) |
|
| |||
| |||
| אה, טוב לנסות האתחול ואת nuke טריים וכן להתקין |