![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teisė - čia vyksta, ir aš tikiuosi, kad tai turi prasmę!
Jeigu nešiojamas runnung Windows 2000 (taip sutrumpinti laimėti 2k nuo šiol). Šiaip ar taip, jis pateko virusas, kuris nenorėjo eiti, kad aš nusprendžiau padaryti formatą ir įdiegti iš naujo, kurį aš padariau prieš ir esu labai kompiuterinis raštingumas (pastatyti savo kompiuterį). Mano draugas turi OS pavadintą "Micro XP", kuris yra realus atimti iš redakcija XP Pro, todėl maniau, yeah I'll give it a go tačiau jis nepritarė mano wireless card drivers. Gerai, man sako, nevermind, kad turiu eiti ir pasiimti Windows ME, kompaktinių diskų, bet negalėjo insall ją iš vidaus mikro XP, nes ji vis dar yra "Windows XP" versiją, ir tu negali priskirti žemesnei kategorijai. Dar vienas draugas pasakė: "Nesijaudink man tai šūdas", kurį aš jau žinojo, tačiau nemanė, kad aš alternatvive. Jis labai maloniai mane pasiuntė Windows 2k CD (kaip tai buvo ex-darbo nešiojamas buvau neturi win 2k CD), todėl jis pasiuntė man pasakė CD. Sumažinti jau istorija trumpa, aš sukūriau 4 Windows 2000 paleisties disko (disko 1 iki diskas 4), naudojant įrankį laimėti 2k CD. Iš naujo paleiskite kompiuterį naudodami diskelį "blogi Disk I / O vietoj floppy" ar kažkas palei tas linijas. So, I downloaded win 98 boot disko failo ir pakimba ant to diskelio. Aš įkelti kompiuterio diskelių tipo R: \ I386 \ Winnt.exe ir batai laimėti 2k setup. Tačiau prieš pradedant įdiegimo ji sako "Setup caannot pilnas, nes jis negali rasti vietą įdėti apsikeitimo. Paspauskite ENTER, kad uždarytumėte" ar kažką labai labai artimas. Taigi, aš bandžiau ME CD vėl off šansas (dabar aš 98 boot CD), tačiau jis sakė kažką apie MS-DOS diske. Taigi kolegos kompiuteryje žmonių. ) Kas tai swap b) ką aš galiu padaryti Cheers guys 'n' Gas much appreciated. Tomas Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im pretty tikrai apsikeitimo yra kietajame diske vietos atidėta veikti kaip papildomą RAM, jis yra naudojamas Linux, bet aš mačiau t langus
| |||
| |||
| Štai ką aš pagalvojau, kaip tada, kai jūs sukursite Ubuntu konfigūruoti kaip swap. Neturėjo problemų diegiant Mikro XP ar Windows XP Pro mašina nors (priežasties negali likti ne su XP Pro, nes aš jau aktyvuota, todėl tai turi tik 30 dienų, naudojimas) |
|
| |||
| |||
| Daugelis žmonių mano, apsikeitimo yra outdates įskaitant "Microsoft", jiems taikant 50 procentų mano 5 koncertą apsikeitimo nes jiems veikia virtualioje mašinoje |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar negaliu suprasti, kodėl jos vis savo moteriškos kelnaitės į moters. Tai tik mažas kietasis diskas 11GB @ bet tai daug. |
|
| |||
| |||
| Ką jūs naudojate kompiuterį? jei tik spausdinimo ir interneto tt Jūs visada galėtų įdiegti Linux, jis dirba išimtinai dėl senų mašinų, palyginti su Windows (ir jiems nesakau, nes tai mano naujas rasta meilės, tai tiesa: P) |
|
| |||
| |||
| Tai taip pat buvo teisiamas. Bandė tiek Xubuntu ir Ubuntu, ir nei apie jį dirbti. Xubuntu bus įkelti oranžinis fonas darbalaukio, tada bus avarija. Ubuntu just won't load. |
|
| |||
| |||
| pašto sistemos specifikacija, Xubuntu yra ne toks reiklus, bet jis turi 500MHz procesorių ir apie 256meg RAM paleisti sklandžiai, pamėginkite plunksnų Damn Small Linux arba jam negalint jiems tikrai galime rasti tai, kas bus dirbti, taip pat, jei norite išbandyti ją parsisiųsti sudeginsi batų Nuke ISO bus ištrinti kietajame diske visiškai šviežią ir bandykite diegti |
|
| |||
| |||
| Sistema turi apie 600MHZ procesorius ir 256 MB RAM. Aš tikrai norėčiau Windows Linux, nors ne, kaip ji mano broliai nešiojamas kompiuteris ir jis) nebūtų naudojamas Linux ir b) apkrovų tik "Windows" programas, ir aš žinau, aš galėčiau įdiegti vynas (tai padarė prieš tai), bet tai tik dar rūpesčių (I know ironija!) |
|
| |||
| |||
| ah, gerai pabandyti atsisiųsti ir nuke ir šviežiai įdiegti |