mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Nevar instalēt Windows 2000 vai Windows ME

Reply

Thread Tools
Old Februāris 20, 2008, 14:49
Donors Group

Default Nevar instalēt Windows 2000 vai Windows ME

Tiesības - šeit iet un es ceru, ka tā ir jēga!

Bija klēpjdators runnung Windows 2000 (ir saīsināt to win 2k no šī brīža). Jebkurā gadījumā, tas dabūja vīrusu, kas neietu, lai es nolēmu darīt formātā un re-install, kas man ir jādara, pirms un esmu ļoti datorprasmju (celta mana PC). Mans draugs ir OS sauc par "Micro XP", kas ir īsta attīrīta no versijas XP Pro tāpēc es domāju, yeah I'll give it go tomēr to neatbalstīja manu bezvadu kartes draiveri. Labi, es saka, nevermind tāpēc es aiziet un saņemt savu Windows ME CD-ROM, bet nevarēja insall no iekšpuses mikro XP, jo tas ir vēl versija, Windows XP, un to nevar pazemināt.

Vēl viens draugs pēc tam teica "nav apgrūtināt ar mani tas ir crap", kuru es jau zināju, bet nedomāju, ka man bija alternatvive. Viņš ļoti laipni man atsūtīja windows 2k CD (kā tas bija ex darba klēpjdatoru es rīcībā nav win 2k CD), lai viņš man atsūtīja teica CD.

Lai izgrieztu garāks stāsts īss, es radīju 4 Windows 2000 starta disku (disks 1 līdz 4 disks), izmantojot rīku win 2k cd. Pārstartējiet datoru ar floppy "sliktais disk I / O nomainīt diskete", vai kaut kas pa šo līniju. Tātad, es lejupielādēt win 98 boot diska failu un pielīmē to uz disketes. Es boot datora ar disketes Type R: \ I386 \ WINNT.exe un zābaki win 2k setup. Tomēr, pirms tā sāk setup tā saka "Setup caannot pilnīgu, jo tas nevar atrast vietu, likt swap. Nospiediet ENTER, lai izietu", vai kaut kas ļoti ļoti tuva.

Tātad, es mēģināju ME CD atkal off izredzes (tagad man bija 98 boot CD), tomēr kaut ko teica par MS-DOS disku.

Lai puisis dators cilvēki.

) Kas tas ir swap

b) ko man darīt

Cheers guys 'n "Gāzes much appreciated.

Tom

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old Februāris 20, 2008, 14:54
Donors Group

im diezgan pārliecināts, mijmaiņas līgums ir Harddrive vieta, kas atvēlēta, lai darbotos kā papildu ram, tas tiek lietots Linux, bet es neesmu redzējis t logiem līdz

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Februāris 20, 2008, 14:56
Donors Group

To es domāju, kā tad, ja iestatāt Ubuntu iestatāt sašķelt swap. Nebija problēmu, instalējot Micro XP vai XP Pro par mašīnu gan (iemesls nav uzturas ar XP Pro, jo es jau aktivizēts tā, lai tā ir tikai 30 dienas lietošanas)
Old Februāris 20, 2008, 15:00
Donors Group

Daudzi cilvēki domā, mijmaiņas līgums ir outdates ieskaitot microsoft, im izmanto 50 procentus no manas 5 GIG swap, jo im darbojas virtuālā mašīna
Old Februāris 20, 2008, 15:02
Donors Group

Es joprojām nesaprotu, kāpēc tās kļūst tās biksītes ar grodumu. Tā ir tikai neliela cieto disku @ 11GB, bet tas ir daudz.
Old Februāris 20, 2008, 15:05
Donors Group

Ko jūs izmantojat datoru?
ja tās tikai mašīnrakstā un interneta ECT jūs vienmēr varētu instalēt linux, tā darbojas izņēmuma kārtā veco iekārtu, salīdzinot ar logiem
(un IP nesaku tādēļ, ka mana jaunā atrast mīlestību, tā ir taisnība: P)
Old Februāris 20, 2008, 15:07
Donors Group

Šis ir arī sodīti. Mēģināju gan Xubuntu un Ubuntu un nestrādā par to.

Xubuntu būs slodze oranžs fons desktop, tad būs avārija.

Ubuntu tikai netiks slodzi.
Old Februāris 20, 2008, 15:11
Donors Group

post jūsu sistēma specs, Xubuntu ir mazāk prasīga bet tam nepieciešama 500MHz procesoru, un par 256meg RAM palaist gludas, mēģiniet spalvu Linux vai nopelt neliels, ja tas nav im pārliecināts, ka mēs varētu atrast vienu, kas darbosies, arī tad, ja vēlaties izmēģināt to download un sadedzināt apavu Nuke iso tas noslaucīt cietais disks pilnībā un mēģiniet svaigi instal
Old Februāris 20, 2008, 15:14
Donors Group

Sistēmai ir apmēram 600MHZ procesoru un 256 MB RAM.

Es tiešām vēlētos Windows gan nav Linux, jo tā ir mana brāļiem klēpjdators, un viņš ir), kas izmanto linux, un b) ir slodzes tikai Windows programmas, un es zinu, es varētu uzstādīt WINE (darījuši iepriekš), taču tas ir tikai vairāk apgrūtinājumus (Zinu ironijas!)
Old Februāris 20, 2008, 15:15
Donors Group

ah, labi mēģiniet zābaku un Nuke un svaigi instal

Register

Bookmarks