![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawo - tu idzie i mam nadzieję, że to ma sens!
Gdyby laptop runnung Windows 2000 (będzie ograniczyć do wygrania 2k od teraz). Anyway, to dostałem wirusa, która nie wykracza więc postanowiłem zrobić format i ponownie zainstalować które już wcześniej i jestem bardzo komputera (zbudowany własnego komputera). A mój przyjaciel ma systemu operacyjnego o nazwie "Micro XP", które jest prawdziwym pominąć wersji XP Pro tak myślałem yeah I'll give it a go jednak nie wsparcie mojej bezprzewodowej karty kierowcy. OK, I mówi, nevermind więc idę i mój Windows ME CD-ROM-u, ale nie mógł go od wewnątrz insall mikro XP, ponieważ jest to wciąż wersja systemu Windows XP i nie można obniżyć. Inny przyjaciel powiedział "nie bother with me it's crap", który już wiedział, ale nie uważam, miał alternatvive. On bardzo uprzejmie mnie posłał Windows 2k CD (jak to miało miejsce ex-pracy laptopa nie byłem w posiadaniu ostatniego zwycięstwa 2k CD) On Mnie posłał, tak powiedział CD. Aby wyciąć już historia Krótko mówiąc, utworzony 4 dysków startowych systemu Windows 2000 (dysk 1 do dysku 4) za pomocą narzędzia do wygrania 2k cd. Uruchom ponownie komputer z dyskietki w "złych dysku I / O zastąpi dyskietki" lub coś w tym kierunku. Więc mogę pobrać jeden wygrać 98 dysku startowego pliku i oblepiony go na dyskietce. I uruchom komputer z dyskietki typu R: \ I386 \ Winnt.exe i buty wygranej 2k konfiguracji. Jednak przed rozpoczęciem instalacji mówi "Instalator caannot kompletne, ponieważ nie może znaleźć miejsca do wprowadzenia swap. Naciśnij ENTER, aby zamknąć" lub coś bardzo zbliżonego do tego. Tak, próbował ME CD ponownie szansę na off (obecnie miałem 98 rozruchowego dysku CD), ale powiedział coś na temat systemu MS-DOS dysku. Więc kolega komputer ludzi. a) co to jest swap b) co mogę zrobić Cheers Guys' n 'Gas much appreciated. Tomek My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im pretty sure swapowego jest dysków twardych miejsca odłogowanych działać jako dodatkowy RAM, jest ona wykorzystywana w Linuksa, ale nie widziałem w oknach przed t
| |||
| |||
| That's what I thought jak podczas konfigurowania Ubuntu skonfigurowaniu partycji jako partycji wymiany. Czy nie ma problemów podczas instalacji Micro XP lub XP Pro na komputerze, choć (powód nie mieszkają z XP Pro, ponieważ mam już aktywowany tak ma tylko 30 dni użytkowania) |
|
| |||
| |||
| wielu ludzi myśli swapowego jest outdates tym Microsoft, korzystając im 50 procent mojego 5 koncercie swapowego ponieważ im uruchomienie wirtualnej maszyny |
|
| |||
| |||
| I nadal nie widzi powodu coraz jej majtki po kolana w skręcie. Jest tylko mały dysk twardy 11GB @, ale to dużo. |
|
| |||
| |||
| czego używasz komputera? jeżeli jej tylko dla typowania i internetu itd. można zawsze zainstalować Linuksa, to działa wyjątkowo starych maszyn w porównaniu do okien (i nie mówi im tego powodu moje nowe znaleźć miłość, to prawda: P) |
|
| |||
| |||
| To również był sądzony. Próbowano zarówno Xubuntu i Ubuntu i nie działa na niego. Xubuntu będzie załadować pomarańczowe tło pulpitu, a następnie awarii. Ubuntu po prostu nie zostanie załadowany. |
|
| |||
| |||
| po systemie specyfikacje, Xubuntu jest mniej wymagających, ale potrzebuje procesor 500MHz i około 256meg RAM do uruchomienia sprawnego, spróbuj Pióro Linux lub małych damn im pewność, że nie możemy znaleźć taki, który będzie działać, także jeśli chcesz spróbować pobrać i wypalić boot i nuke iso to wytrzeć całkowicie dysk twardy i spróbuj zainstalować nowe |
|
| |||
| |||
| System o 600MHz procesor i 256MB pamięci RAM. I naprawdę chciałbyś Windows choć nie Linuksa, jak to moi bracia laptop i jest on) nie są wykorzystywane na linux i b) ładunki okien tylko programy, a wiem, mogę zainstalować wina (zrobił to), ale to jest po prostu więcej hassle (wiem, ironia!) |
|
| |||
| |||
| ah, również spróbować uruchomić i nuke i ponownego instalowania |
![]() |
|
| Zakładki |