![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo - tu je a dúfam, že to dáva zmysel!
Mal laptop runnung Windows 2000 (sa skrátiť na výhru 2k odteraz). Každopádne, je tu nejaký vírus, ktorý by sa nemalo ísť, tak som sa rozhodol urobiť formát a re-install, ktorý som urobil pred a som veľmi počítačovo gramotní (postavená vlastné PC). A kamarát má OS nazýva "Micro XP", ktorá je skutočným oddestilovaná z verzie XP Pro, tak som myslel, jo Dám mu idú však nepodporil moju bezdrôtovú kartu vodiča. OK som povedal, nevadí tak já jdu a dostanu Windows ME CD-ROM, ale nemohol insall je zvnútra micro XP, pretože je stále verziu Windows XP a nemožno bagatelizovat. Iný priateľ povedal "nie je otravovat mě je to blbost", ktoré som už vedel, ale nebol som mal alternatvive. Je veľmi láskavo ma poslal na Windows 2k CD (ako tomu bolo v ex-pracovný notebook som nemal k dispozícii obojstranne 2k CD) tak, poslal mi povedal CD. Ak chcete vyňať dlhší príbeh krátky, som vytvoril 4 okná 2000 spúšťanie diskov (disk 1 až disk 4) pomocou nástroja na výhru 2k cd. Reštartovať počítač s disketovou v "zlý disk I / O nahradí diskety" alebo niečo podobné. Tak jsem prevzali vyhrať 98 boot disk súbor a prilepil ju na disketu. I spustenie počítača s disketovou typu R: \ I386 \ Winnt.exe a topánky na výhru 2k nastavenia. Avšak pred tým, než začne nastavenie je napísané "Setup caannot kompletný, pretože nemôže nájsť miesto, aby swap. Stlačte klávesu Enter pre ukončenie" alebo niečo veľmi veľmi blízko, že. Tak som sa pokúsil o ME CD opäť na voľno šanca (teraz som mal 98 boot CD), ale povedal niečo o MS-DOS disku. Takže kolegovia počítač ľudí. a) čo je to swap b) čo mám robiť Nazdraví Kluci 'n' Plyn veľmi oceňované. Tom Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im docela istí swap pevný disk priestore vyhradenom pôsobiť ako extra RAM, že je používaný v Linuxe, ale jsem neviděl t okná pred
| |||
| |||
| To je to, čo som si myslel, keď ste, ako nastaviť Ubuntu nastavíte oblasť ako odkladací. Nemal problém pri inštalácii Micro XP Pro alebo XP na počítači keď (dôvod, prečo by nemali zostať s XP Pro, protože jsem je už aktivovaný to tak, že má len 30 dní užívania) |
|
| |||
| |||
| mnoho ľudí si myslí, swap je outdates vrátane microsoft, im pomocou 50 percent mojich 5 koncert swap, pretože im bežiaci virtuálny stroj |
|
| |||
| |||
| Já stále nevidím dôvod, prečo získať jej nohavičky v twist. Je to len malý pevný disk @ 11gb, ale to je dost. |
|
| |||
| |||
| čo používate počítač? ak je jeho práve pre typizáciu a internet ect môžete vždy nainštalovať linux, to funguje výnimočne na staré stroje v porovnaní s oknami (a im neříkám to preto, že môj nový nájsť lásku, je to pravda: P) |
|
| |||
| |||
| To bol aj súdený. Pokúšali oba Xubuntu a Ubuntu a ani na ňom budú pracovať. Xubuntu sa načíta oranžovú pozadia na plochu, potom sa zrúti. Ubuntu prostě nebude zaťaženie. |
|
| |||
| |||
| po vašom systéme špecifikácie, Xubuntu je menej náročná, ale potrebuje 500MHz procesor a asi 256meg RAM pre hladký beh, skúste opeřit linux, alebo nie je-li to zatraceně malé im Určite môžeme nájsť ten, ktorý bude fungovať, a to aj v prípade, že chcete skúsiť stiahnuť a vypáliť boot a atomovky iso to otrite disk úplne a skúste to znova inštalovať |
|
| |||
| |||
| Systém má o 600MHz procesor a 256MB RAM. Naozaj by som Windows aj keď nie Linux, ako je to moje bratmi notebooku a je) nie sú použité na linux, a b) má veľa okien len programy, a viem, že by som mohol nainštalovať VÍN (urobiť to skôr), ale je to len ďalší zmatků (vím, irónia!) |
|
| |||
| |||
| Aha, tak skúste zavádzaciu a atomovky a čerstvé inštaláciu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia Windows XP SP2 na 50 počítačov s Windows nasadenie servera | rocket7 | Operačné systémy Windows | 1 | 30. máj 2009 13:56 |
| I Need Windows 2000 Pro + XP Pro! | triathleterob | Operačné systémy Windows | 14 | 4. mája 2009 13:22 |
| Windows 2000 Pro Heslo | Paddy101 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 7. októbra 2007 00:23 |
| Windows 2000 pre produkt kľúčových zmien | Omer | Operačné systémy Windows | 1 | 2. októbra 2007 05:32 |
| Windows 2000 prof | Omer | Operačné systémy Windows | 1 | 27. júl 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |