мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Не могу да инсталирате Уиндоус 2000 или Уиндоус Ме

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2008, 14:49
Донаторска Група

Default Не могу да инсталирате Уиндоус 2000 или Уиндоус Ме

Десно - овде иде и надам се да има смисла!

Имао лаптоп руннунг Уиндоус 2000 (пократити ће освојити 2К од сада). Аныуаы, он је добио вирус који би не иде па сам одлучио направити формат и поново инсталирали које сам чинио и пре сам јако рачунар писмен (саграђен мој ПЦ). А мој пријатељ има ОС зову "Мицро КСП" која је прави Узели оут КСП Про верзију па сам мислио да ћу дати га да иде али не подржавају мој бежичне картице возача. У реду сам каже, Нема везе, па ми иду и добити мој Уиндоус МЕ ЦД-РОМ-а, али није могао инсалл је изнутра микро КСП јер је још увек верзију система Уиндоус КСП, а не можете низбрдици.

Други пријатељ тада рекао да "не сметају код мене је срање" које сам већ знао, али не мислим да је имао алтернатвиве. Он је врло љубазно је мене послао Уиндоус 2К ЦД (као што је био и бивши раду лаптоп нисам био у поседу једног уин 2К ЦД-а) па је рекао мене послао ЦД.

Да бисте исекли дужи кратких прича, ја створио 4 дискете за покретање система Уиндоус 2000 (диск 1 до диска 4) помоћу алата на уин 2К цд. Ребоот компјутер са дискете у "лоших диск И / О заменити флоппы" или нешто слично уз оне линије. Дакле, ја скинути један уин 98 боот дискету и заглави датотеку на дискету. Сам чизма рачунар са флоппы тип Р: \ И386 \ Уиннт.ексе и чизме су уин 2К сетуп. Међутим, пре него што почне сетуп то каже "Сетуп цааннот потпуни јер се не може наћи место за ставити суап. Притисните тастер ЕНТЕР да бисте затворили" или нешто врло врло близу тога.

Дакле, ја суђен МЕ ЦД поново на офф прилику (сада сам имао 98 боот ЦД), али је рекао нешто о МС-ДОС дискету.

Дакле колега рачунар људи.

а) Шта је то суап

б) Шта могу да урадим

Живели Момачки 'н' Гас много поштовати.

Том

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 20. Мар 2008, 14:54
Донаторска Група

ИМ згодан сигуран је суап простор харддриве одвојено деловати као додатни овна, она се користи у Линукс, али нисам видео т у прозоре пре него што

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 20. Мар 2008, 14:56
Донаторска Група

То је оно сто сам мислио да је приликом постављања Убунту постављања партицију као суап. Нису имали проблема при инсталацији Мицро КСП или КСП Про на машини иако (разлог не бораве са КСП Про је зато што сам већ активира тако да има само 30 дана коришћења)
Old 20. фебруар 2008, 15:00
Донаторска Група

многи људи мисле је суап оутдатес укључујући Мицрософт, им помоћу 50% мојих 5 харпун суап јер им покренете виртуелни машина
Old 20. фебруар 2008, 15:02
Донаторска Група

И даље не могу да видим зашто његова узимајући њене гаћице у закривити. То је само мали @ 11ГБ хард диск, али то је доста.
Old 20. Мар 2008, 15:05
Донаторска Група

Шта да ли ви користите рачунар?
ако је његов само за куцате и интернет итд увек можеш инсталирати Линукс, ради изузетно на старим машинама у односу на прозоре
(и није им говорећи: "ово због моје нове пронашао љубав, истина је: П)
Old 20. Мар 2008, 15:07
Донаторска Група

То је и покушао. Покушао оба Ксубунту и Убунту нити радити на њему.

Ксубунту ће отпремите једна наранџа позадине за десктоп, тада ће се срушити.

Убунту једноставно неће отпремите.
Old 20. Мар 2008, 15:11
Донаторска Група

пост систем наочаре, ксубунту мање захтјевна али треба 500мхз процесор и РАМ-а о 256мег изводити глатким, пробати Линукс или осудити перо мала мана им сигурни да бисмо могли пронаћи онај који ће радити, и ако желите, пробајте доунлоад и спали боот исо и нуке то ће обрисати хард диск и покушајте потпуно чисту инсталацију
Old 20. Мар 2008, 15:14
Донаторска Група

Систем има око 600МХЗ процесор и 256МБ РАМ-а.

ЈА стварно бих Уиндоус Линукс иако није, јер је моја браћа и лаптоп је он) не користи се за Линукс и б) има прозоре само хрпе програма, те знам ја могу инсталирати ВИНА (учинио пре), али то је само још компликација (ја знам иронија!)
Old 20. Мар 2008, 15:15
Донаторска Група

Ах, добро покушати чизма и нуке и чисту инсталацију

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај роцкет7 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30 мај 2009 13:56
Требате ли Уиндоус 2000 Про + КСП Про! триатхлетероб Уиндоус Оператинг Сыстемс 14 4 мај 2009 13:22
Уиндоус 2000 Про Лозинка Падды101 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 7 октобар 2007 00:23
Уиндоус 2000 производ кључ за промену Омер Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 2 октобар 2007 05:32
Уиндоус 2000 проф Омер Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 27. јула 2007 16:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц