![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Десно - овде иде и надам се да има смисла!
Имао лаптоп руннунг Уиндоус 2000 (пократити ће освојити 2К од сада). Аныуаы, он је добио вирус који би не иде па сам одлучио направити формат и поново инсталирали које сам чинио и пре сам јако рачунар писмен (саграђен мој ПЦ). А мој пријатељ има ОС зову "Мицро КСП" која је прави Узели оут КСП Про верзију па сам мислио да ћу дати га да иде али не подржавају мој бежичне картице возача. У реду сам каже, Нема везе, па ми иду и добити мој Уиндоус МЕ ЦД-РОМ-а, али није могао инсалл је изнутра микро КСП јер је још увек верзију система Уиндоус КСП, а не можете низбрдици. Други пријатељ тада рекао да "не сметају код мене је срање" које сам већ знао, али не мислим да је имао алтернатвиве. Он је врло љубазно је мене послао Уиндоус 2К ЦД (као што је био и бивши раду лаптоп нисам био у поседу једног уин 2К ЦД-а) па је рекао мене послао ЦД. Да бисте исекли дужи кратких прича, ја створио 4 дискете за покретање система Уиндоус 2000 (диск 1 до диска 4) помоћу алата на уин 2К цд. Ребоот компјутер са дискете у "лоших диск И / О заменити флоппы" или нешто слично уз оне линије. Дакле, ја скинути један уин 98 боот дискету и заглави датотеку на дискету. Сам чизма рачунар са флоппы тип Р: \ И386 \ Уиннт.ексе и чизме су уин 2К сетуп. Међутим, пре него што почне сетуп то каже "Сетуп цааннот потпуни јер се не може наћи место за ставити суап. Притисните тастер ЕНТЕР да бисте затворили" или нешто врло врло близу тога. Дакле, ја суђен МЕ ЦД поново на офф прилику (сада сам имао 98 боот ЦД), али је рекао нешто о МС-ДОС дискету. Дакле колега рачунар људи. а) Шта је то суап б) Шта могу да урадим Живели Момачки 'н' Гас много поштовати. Том Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИМ згодан сигуран је суап простор харддриве одвојено деловати као додатни овна, она се користи у Линукс, али нисам видео т у прозоре пре него што
| |||
| |||
| То је оно сто сам мислио да је приликом постављања Убунту постављања партицију као суап. Нису имали проблема при инсталацији Мицро КСП или КСП Про на машини иако (разлог не бораве са КСП Про је зато што сам већ активира тако да има само 30 дана коришћења) |
|
| |||
| |||
| многи људи мисле је суап оутдатес укључујући Мицрософт, им помоћу 50% мојих 5 харпун суап јер им покренете виртуелни машина |
|
| |||
| |||
| И даље не могу да видим зашто његова узимајући њене гаћице у закривити. То је само мали @ 11ГБ хард диск, али то је доста. |
|
| |||
| |||
| Шта да ли ви користите рачунар? ако је његов само за куцате и интернет итд увек можеш инсталирати Линукс, ради изузетно на старим машинама у односу на прозоре (и није им говорећи: "ово због моје нове пронашао љубав, истина је: П) |
|
| |||
| |||
| То је и покушао. Покушао оба Ксубунту и Убунту нити радити на њему. Ксубунту ће отпремите једна наранџа позадине за десктоп, тада ће се срушити. Убунту једноставно неће отпремите. |
|
| |||
| |||
| пост систем наочаре, ксубунту мање захтјевна али треба 500мхз процесор и РАМ-а о 256мег изводити глатким, пробати Линукс или осудити перо мала мана им сигурни да бисмо могли пронаћи онај који ће радити, и ако желите, пробајте доунлоад и спали боот исо и нуке то ће обрисати хард диск и покушајте потпуно чисту инсталацију |
|
| |||
| |||
| Систем има око 600МХЗ процесор и 256МБ РАМ-а. ЈА стварно бих Уиндоус Линукс иако није, јер је моја браћа и лаптоп је он) не користи се за Линукс и б) има прозоре само хрпе програма, те знам ја могу инсталирати ВИНА (учинио пре), али то је само још компликација (ја знам иронија!) |
|
| |||
| |||
| Ах, добро покушати чизма и нуке и чисту инсталацију |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај | роцкет7 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 мај 2009 13:56 |
| Требате ли Уиндоус 2000 Про + КСП Про! | триатхлетероб | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 14 | 4 мај 2009 13:22 |
| Уиндоус 2000 Про Лозинка | Падды101 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 7 октобар 2007 00:23 |
| Уиндоус 2000 производ кључ за промену | Омер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2 октобар 2007 05:32 |
| Уиндоус 2000 проф | Омер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 27. јула 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |