az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Veya Windows ME, Windows 2000 yükleyemezsiniz

Reply

Konu Araçları
Old 20 Şubat 2008, 14:49
Bağış Grubu

Default Veya Windows ME, Windows 2000 yükleyemezsiniz

Sağ - buraya gelir ve bu mantıklı umut!

Dizüstü runnung Windows 2000 Had (bundan sonra 2k kazanmak için) kısaltabilirsiniz eder. Ben bir format ve yeniden ben önce yaptım ve çok bilgisayar okumuş pm yüklerim karar Neyse, bu gitme bir virüs var () kendi bilgisayar yaptı. Bir arkadaşım "Mikro XP" bir gerçek versiyonu dışında elimden XP Pro ben Ancak benim kablosuz kartı sürücüleri destek vermedi gidin vereceğiz evet düşünülmektedir OS çağırdı. Tamam ben diyor Nevermind ben gidip almak benim Windows Me CD-ROM ama hala bir Windows sürümü XP ise mikro XP içinden bu insall couldn't ve you can't bozmak.

Başka bir arkadaş daha sonra şöyle devam etti: "Bana bu saçmalığı" Zaten bu biliyordum ama bir alternatvive vardı didn't think don't bother. Olarak bir 2k CD kazanmak sahip olmayan bir eski eser dizüstü oldu böylece gönderildi O çok nazik bir pencere 2k CD gönderildi () bana CD söyledi.

Kısa bir uzun hikaye kesmek için, diski 4 e kadar) ve 2k CD kazanmak bir araç kullanarak 4 Windows 2000 başlatma diskler (diskte 1 oluşturduk. Sarkik ile bilgisayarı yeniden başlatın "kötü diske I / O yerini disket" veya bu doğrultuda bir şey. Yani, bir 98 önyükleme disketi dosyası kazanmak ve bir disket üzerinde takılıp indirilebilir. Floppy tipi R I önyükleme bilgisayarı: \ I386 \ Winnt.exe ve 2k kurulum kazanmak bu çizmeler. Ancak, önce bu "çünkü takas etmek için" çıkmak için ya da çok çok yakın bir yer. ENTER tuşuna basın bulamıyor Kur caannot tam söylüyor kurulum başlar.

Ben tekrar kapatma şansı üzerindeki ME CD denedim (şimdi) 98 önyükleme CD vardı, ancak bunu söyledi bir MS-DOS disketi ile ilgili bir şey.

Yani adam bilgisayar insanlar.

a) bu takas olduğunu

b) ne yapabilirim

Şerefe Beyler 'n' Gaz çok takdir.

Tom

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 20 Şubat 2008, 14:54
Bağış Grubu

çok emin bir takas disk ilave RAM olarak hareket için kenara koyun Sohbet, Linux kullanılan ama pencerelerinde önce bile görmedim

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 20 Şubat 2008, 14:56
Bağış Grubu

Ben ne zaman Ubuntu bir takas olarak bir bölüm kurmak kurmak olarak sanılmaktadır. Bunu sadece 30 gün kullanım vardır çünkü zaten etkinleştirdiyseniz XP Pro ile Kalmıyorum) makina üzerinde Pro olsa (neden sorun Micro XP veya XP yükleme yok mu
Old 20 Şubat 2008, 15:00
Bağış Grubu

birçok insan takas çünkü sohbet sanal bir makinede çalışan Microsoft da dahil olmak üzere, outdates benim 5 iş swap yüzde 50 kullanarak sohbet olduğunu düşünüyorum
Old 20 Şubat 2008, 15:02
Bağış Grubu

Ben hala göremiyorum neden bir bükülme olarak almak ve kısa pantolon. Sadece 11GB @ küçük bir sabit disk, ancak bu çok.
Old 20 Şubat 2008, 15:05
Bağış Grubu

Ne için bilgisayar kullanabilirim?
her zaman Linux yüklemek olabilir yazmaya ve internet EKT onun için eğer, bu çok eski makinelerde pencereler göre çalışır
(ve yeni buldum aşk nedeniyle bu söyleyerek im değil, bu doğrudur: P)
Old 20 Şubat 2008, 15:07
Bağış Grubu

Bu da denedim oldu. Her iki Xubuntu ve Ubuntu ve üzerinde ne iş denedim.

Xubuntu masaüstü için bir portakal arka plan açılır, daha sonra kilitlenebilir.

Ubuntu sadece yüklenemez.
Old 20 Şubat 2008, 15:11
Bağış Grubu

sistem özellikleri sonrası, xubuntu az talep ediyor ancak çalıştırmak için yumuşak, tüy Linux veya lanet başarısız olduğu Sohbet biz de Eğer denemek istediğiniz bir çalışacaktır bulabilirsiniz emin küçük deneyin koç bir 500MHz işlemci ve 256meg ihtiyacı ve önyükleme ve bu tamamen sabit disk temizlemek ve bir yüklemek taze deneyin Nuke ISO yakmak
Old 20 Şubat 2008, 15:14
Bağış Grubu

Sistem bir 600MHz işlemci ve 256MB RAM hakkında.

Olarak kardeşlerim dizüstü bilgisayar ve bir) ve Linux b) sadece programlar pencerelerin yükler vardır kullanılmaz, ben ŞARAP yüklemek olabilir () daha önce yapılmış, fakat bu sadece daha fazla's Gerçekten, Windows, Linux değil de rica ediyorum zorluk (Ben ironi biliyorum!)
Old 20 Şubat 2008, 15:15
Bağış Grubu

Ah, iyi açılış ve atom bombası ve yüklemek taze deneyin

Register

Bookmarks