![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sağ - buraya gelir ve bu mantıklı umut!
Dizüstü runnung Windows 2000 Had (bundan sonra 2k kazanmak için) kısaltabilirsiniz eder. Ben bir format ve yeniden ben önce yaptım ve çok bilgisayar okumuş pm yüklerim karar Neyse, bu gitme bir virüs var () kendi bilgisayar yaptı. Bir arkadaşım "Mikro XP" bir gerçek versiyonu dışında elimden XP Pro ben Ancak benim kablosuz kartı sürücüleri destek vermedi gidin vereceğiz evet düşünülmektedir OS çağırdı. Tamam ben diyor Nevermind ben gidip almak benim Windows Me CD-ROM ama hala bir Windows sürümü XP ise mikro XP içinden bu insall couldn't ve you can't bozmak. Başka bir arkadaş daha sonra şöyle devam etti: "Bana bu saçmalığı" Zaten bu biliyordum ama bir alternatvive vardı didn't think don't bother. Olarak bir 2k CD kazanmak sahip olmayan bir eski eser dizüstü oldu böylece gönderildi O çok nazik bir pencere 2k CD gönderildi () bana CD söyledi. Kısa bir uzun hikaye kesmek için, diski 4 e kadar) ve 2k CD kazanmak bir araç kullanarak 4 Windows 2000 başlatma diskler (diskte 1 oluşturduk. Sarkik ile bilgisayarı yeniden başlatın "kötü diske I / O yerini disket" veya bu doğrultuda bir şey. Yani, bir 98 önyükleme disketi dosyası kazanmak ve bir disket üzerinde takılıp indirilebilir. Floppy tipi R I önyükleme bilgisayarı: \ I386 \ Winnt.exe ve 2k kurulum kazanmak bu çizmeler. Ancak, önce bu "çünkü takas etmek için" çıkmak için ya da çok çok yakın bir yer. ENTER tuşuna basın bulamıyor Kur caannot tam söylüyor kurulum başlar. Ben tekrar kapatma şansı üzerindeki ME CD denedim (şimdi) 98 önyükleme CD vardı, ancak bunu söyledi bir MS-DOS disketi ile ilgili bir şey. Yani adam bilgisayar insanlar. a) bu takas olduğunu b) ne yapabilirim Şerefe Beyler 'n' Gaz çok takdir. Tom Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| çok emin bir takas disk ilave RAM olarak hareket için kenara koyun Sohbet, Linux kullanılan ama pencerelerinde önce bile görmedim
| |||
| |||
| Ben ne zaman Ubuntu bir takas olarak bir bölüm kurmak kurmak olarak sanılmaktadır. Bunu sadece 30 gün kullanım vardır çünkü zaten etkinleştirdiyseniz XP Pro ile Kalmıyorum) makina üzerinde Pro olsa (neden sorun Micro XP veya XP yükleme yok mu |
|
| |||
| |||
| birçok insan takas çünkü sohbet sanal bir makinede çalışan Microsoft da dahil olmak üzere, outdates benim 5 iş swap yüzde 50 kullanarak sohbet olduğunu düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Ben hala göremiyorum neden bir bükülme olarak almak ve kısa pantolon. Sadece 11GB @ küçük bir sabit disk, ancak bu çok. |
|
| |||
| |||
| Ne için bilgisayar kullanabilirim? her zaman Linux yüklemek olabilir yazmaya ve internet EKT onun için eğer, bu çok eski makinelerde pencereler göre çalışır (ve yeni buldum aşk nedeniyle bu söyleyerek im değil, bu doğrudur: P) |
|
| |||
| |||
| Bu da denedim oldu. Her iki Xubuntu ve Ubuntu ve üzerinde ne iş denedim. Xubuntu masaüstü için bir portakal arka plan açılır, daha sonra kilitlenebilir. Ubuntu sadece yüklenemez. |
|
| |||
| |||
| sistem özellikleri sonrası, xubuntu az talep ediyor ancak çalıştırmak için yumuşak, tüy Linux veya lanet başarısız olduğu Sohbet biz de Eğer denemek istediğiniz bir çalışacaktır bulabilirsiniz emin küçük deneyin koç bir 500MHz işlemci ve 256meg ihtiyacı ve önyükleme ve bu tamamen sabit disk temizlemek ve bir yüklemek taze deneyin Nuke ISO yakmak |
|
| |||
| |||
| Sistem bir 600MHz işlemci ve 256MB RAM hakkında. Olarak kardeşlerim dizüstü bilgisayar ve bir) ve Linux b) sadece programlar pencerelerin yükler vardır kullanılmaz, ben ŞARAP yüklemek olabilir () daha önce yapılmış, fakat bu sadece daha fazla's Gerçekten, Windows, Linux değil de rica ediyorum zorluk (Ben ironi biliyorum!) |
|
| |||
| |||
| Ah, iyi açılış ve atom bombası ve yüklemek taze deneyin |
![]() |
|
| Bookmarks |