менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Не вдається встановити Windows 2000 або Windows ME

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 лютого 2008, 14:49
Донор групи

Default Не вдається встановити Windows 2000 або Windows ME

Праворуч - тут йде, і я сподіваюся, що це має сенс!

Якби ноутбук runnung Windows 2000 (виписка повинна виграти 2k відтепер). В усякому разі, вона отримала вірус, який не буде йти так що я вирішив зробити формат і перевстановити, який я робила раніше, і я дуже комп'ютерною грамотністю (вбудований моєму комп'ютері). Мій друг ОС званий "Micro XP", який є реальним Stripped з версій XP Pro тому я подумав, та я дам йому йти однак вона не підтримує бездротової драйвера відеокарти. ОК кажу, Nevermind тому я піти й отримати мою Windows ME CD-ROM, але не міг insall його зсередини мікро XP тому що вона ще версією Windows XP, і Ви не можете знизити.

Інший приятель тоді сказав: "Не треба мені це лайно", які я вже знав, але не думаю, я був alternatvive. Він люб'язно надіслав мені Windows 2k CD (як це було EX роботу ноутбука я не була у володінні Win 2K CD), щоб він послав мені сказав КР.

Щоб вирізати більш коротка розповідь, я створив 4 Windows 2000 завантажувальні диски (Disk 1 через диск 4) за допомогою інструмента на Win 2K CD. Перезавантажте комп'ютер з дискети в "поганих дискових операцій введення / виводу замініть дискету" або щось в цьому напрямку. Отже, я завантажив Win 98 завантаження файлу на диск і засунув його на дискету. Я завантажте комп'ютер з дискети, тип R: \ I386 \ winnt.exe і чоботях Win 2K установки. Однак, перш ніж він приступить до установки він каже: "Установка caannot повною, оскільки вона не може знайти місце для розміщення підкачки. Натисніть кнопку ENTER, щоб вийти" або щось дуже близько до цього.

Отже, я спробував ME КР знову про всяк випадок (в даний час я мав 98 завантаженні CD), проте він сказав щось про MS-DOS диск.

Таким співгромадяни комп'ютера.

а) Що це своп

б) Що я можу зробити

Газ N Cheers Хлопці 'дуже високу оцінку.

Тома

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 20 лютого 2008, 14:54
Донор групи

І. впевнений підкачування простір жорсткого диска виділити в якості додаткової оперативної пам'яті, воно використовується у Linux, але я не бачив т у вікно, перш

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 20 лютого 2008, 14:56
Донор групи

Ось що я думала, коли ви створили Ubuntu налаштування розділу в якості розділу підкачки. Чи не виникне проблема при встановленні Micro XP або XP Pro на машині, хоча (причина не залишатися з XP Pro, тому що я вже активували його, щоб він тільки 30 діб)
Old 20 лютого 2008, 15:00
Донор групи

Багато людей думають підкачки застарілими у тому числі Microsoft, IM, використовуючи 50 відсотків мого концерту 5 підкачки, оскільки їм Запуск віртуальних машин
Old 20 лютого 2008, 15:02
Донор групи

Я до сих пір не можу зрозуміти, чому її залучення в свої трусики твіст. Це лише невеликий жорсткий диск 11ГБ @ але цього достатньо.
Old 20 лютого 2008, 15:05
Донор групи

Що ви використовуєте комп'ютер?
якщо її тільки для друкування документів і інтернет-ECT ви могли в будь-який момент встановити Linux, вона працює виключно на старих машинах в порівнянні з Windows
(і їм не кажу це тому, що мій новий Found Love, це правда: P)
Old 20 лютого 2008, 15:07
Донор групи

Це також був засуджений. Спробував як Xubuntu і Ubuntu, і ні роботу над нею.

Xubuntu буде завантажувати помаранчевий фон для робочого столу, то потерпить крах.

Ubuntu просто не завантажиться.
Old 20 лютого 2008, 15:11
Донор групи

опублікувати специфікації системи, Xubuntu менш вимогливі, але їй необхідний процесор 500MHz і про 256meg оперативної пам'яті для запуску гладкою, спробуйте Feather Linux або Damn Small В іншому випадку їм впевнені, що зможемо знайти той, який буде працювати, а також, якщо ви хочете спробувати завантажити і записати завантажувальний ISO Nuke і це буде знищити жорсткий диск повністю і спробувати нову установку
Old 20 лютого 2008, 15:14
Донор групи

Система має близько 600MHZ процесор і 256 МБ оперативної пам'яті.

Я дійсно хотів би Windows, хоча і не Linux, а це мій ноутбук і братам він є) не використовуються для Linux і б) має навантажень Windows тільки програми, і я знаю, що я можу встановити вино (робили це раніше), але це тільки більше клопоту (я знаю, іронія!)
Old 20 лютого 2008, 15:15
Донор групи

Ах, ну спробуйте завантаження і Nuke і встановіть свіжий

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows rocket7 Операційні системи Windows 1 30 травня 2009 13:56
I Need Windows 2000 Pro + XP Pro! triathleterob Операційні системи Windows 14 4 травня 2009 13:22
Windows 2000 Pro Пароль Paddy101 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 7 жовтня 2007 00:23
Windows 2000 Pro Зміна ключа продукту Омер Операційні системи Windows 1 2 жовтня 2007 05:32
Windows 2000 проф Омер Операційні системи Windows 1 27 липня 2007 16:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.