![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Праворуч - тут йде, і я сподіваюся, що це має сенс!
Якби ноутбук runnung Windows 2000 (виписка повинна виграти 2k відтепер). В усякому разі, вона отримала вірус, який не буде йти так що я вирішив зробити формат і перевстановити, який я робила раніше, і я дуже комп'ютерною грамотністю (вбудований моєму комп'ютері). Мій друг ОС званий "Micro XP", який є реальним Stripped з версій XP Pro тому я подумав, та я дам йому йти однак вона не підтримує бездротової драйвера відеокарти. ОК кажу, Nevermind тому я піти й отримати мою Windows ME CD-ROM, але не міг insall його зсередини мікро XP тому що вона ще версією Windows XP, і Ви не можете знизити. Інший приятель тоді сказав: "Не треба мені це лайно", які я вже знав, але не думаю, я був alternatvive. Він люб'язно надіслав мені Windows 2k CD (як це було EX роботу ноутбука я не була у володінні Win 2K CD), щоб він послав мені сказав КР. Щоб вирізати більш коротка розповідь, я створив 4 Windows 2000 завантажувальні диски (Disk 1 через диск 4) за допомогою інструмента на Win 2K CD. Перезавантажте комп'ютер з дискети в "поганих дискових операцій введення / виводу замініть дискету" або щось в цьому напрямку. Отже, я завантажив Win 98 завантаження файлу на диск і засунув його на дискету. Я завантажте комп'ютер з дискети, тип R: \ I386 \ winnt.exe і чоботях Win 2K установки. Однак, перш ніж він приступить до установки він каже: "Установка caannot повною, оскільки вона не може знайти місце для розміщення підкачки. Натисніть кнопку ENTER, щоб вийти" або щось дуже близько до цього. Отже, я спробував ME КР знову про всяк випадок (в даний час я мав 98 завантаженні CD), проте він сказав щось про MS-DOS диск. Таким співгромадяни комп'ютера. а) Що це своп б) Що я можу зробити Газ N Cheers Хлопці 'дуже високу оцінку. Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І. впевнений підкачування простір жорсткого диска виділити в якості додаткової оперативної пам'яті, воно використовується у Linux, але я не бачив т у вікно, перш
| |||
| |||
| Ось що я думала, коли ви створили Ubuntu налаштування розділу в якості розділу підкачки. Чи не виникне проблема при встановленні Micro XP або XP Pro на машині, хоча (причина не залишатися з XP Pro, тому що я вже активували його, щоб він тільки 30 діб) |
|
| |||
| |||
| Багато людей думають підкачки застарілими у тому числі Microsoft, IM, використовуючи 50 відсотків мого концерту 5 підкачки, оскільки їм Запуск віртуальних машин |
|
| |||
| |||
| Я до сих пір не можу зрозуміти, чому її залучення в свої трусики твіст. Це лише невеликий жорсткий диск 11ГБ @ але цього достатньо. |
|
| |||
| |||
| Що ви використовуєте комп'ютер? якщо її тільки для друкування документів і інтернет-ECT ви могли в будь-який момент встановити Linux, вона працює виключно на старих машинах в порівнянні з Windows (і їм не кажу це тому, що мій новий Found Love, це правда: P) |
|
| |||
| |||
| Це також був засуджений. Спробував як Xubuntu і Ubuntu, і ні роботу над нею. Xubuntu буде завантажувати помаранчевий фон для робочого столу, то потерпить крах. Ubuntu просто не завантажиться. |
|
| |||
| |||
| опублікувати специфікації системи, Xubuntu менш вимогливі, але їй необхідний процесор 500MHz і про 256meg оперативної пам'яті для запуску гладкою, спробуйте Feather Linux або Damn Small В іншому випадку їм впевнені, що зможемо знайти той, який буде працювати, а також, якщо ви хочете спробувати завантажити і записати завантажувальний ISO Nuke і це буде знищити жорсткий диск повністю і спробувати нову установку |
|
| |||
| |||
| Система має близько 600MHZ процесор і 256 МБ оперативної пам'яті. Я дійсно хотів би Windows, хоча і не Linux, а це мій ноутбук і братам він є) не використовуються для Linux і б) має навантажень Windows тільки програми, і я знаю, що я можу встановити вино (робили це раніше), але це тільки більше клопоту (я знаю, іронія!) |
|
| |||
| |||
| Ах, ну спробуйте завантаження і Nuke і встановіть свіжий |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows | rocket7 | Операційні системи Windows | 1 | 30 травня 2009 13:56 |
| I Need Windows 2000 Pro + XP Pro! | triathleterob | Операційні системи Windows | 14 | 4 травня 2009 13:22 |
| Windows 2000 Pro Пароль | Paddy101 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 7 жовтня 2007 00:23 |
| Windows 2000 Pro Зміна ключа продукту | Омер | Операційні системи Windows | 1 | 2 жовтня 2007 05:32 |
| Windows 2000 проф | Омер | Операційні системи Windows | 1 | 27 липня 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |