![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im наистина наистина наистина остана и по-голям голям pickel! по някаква причина ми бр арго инсталирате Windows актуализации I HAV около 97 актуализации готови да бъдат инсталирани, но те навик! Помогнете ми! = ( ОК, така Im работи на XP Home Edition Service Pack 2 Когато кликнете, за да ги актуализира работи, а след това идва с кутия с надпис "следните актуализации не може да бъде инсталирана" и всички от тях! най-вече KB ****** неща от помощ на всички свои apreciated! |
|
| |||
| |||
| сте опитвали да Започвам> Всички програми> Microsoft Update> И ръчно да го прави? |
|
| |||
| |||
| Да = ( той ще се инсталира и да кажа, но след това се извършва на следните актуализации, когато не е инсталиран, така че лъжи! там не се прави! = ( |
|
| |||
| |||
| Опитах завъртане на вашия COMP чрез "Включване на", за да инсталирате актуализации? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли използвайки legit версия на Windows?
| |||
| |||
| DONT аз мисля така (OEM) и вграден компютър |
|
| |||
| |||
| Когато се построи PC си купи прясно копие на Windows XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знаете ли, ако имате Актуализация на защитата за Microsoft Core XML Услуги 4 0 на опашката?
|
| |||
| |||
| Да пресни! и знам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би, ако просто инсталирате няколко най atime, вместо да правят всичко по once.This се е случило с мен before.Install на. NET Framework актуализации тогава опитайте отново.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не можете да инсталирате актуализации | duskmon10 | Windows операционни системи | 2 | 23rd Dec 2008 20:34 |
| Windows актуализации | quincysw | Windows операционни системи | 7 | 20 Октомври, 2008 12:56 |
| Как да блокират актуализации на Windows? | Сандра | Windows операционни системи | 2 | 26-ти септември 2008 11:30 |
| Windows актуализации проблем | tmockingbird | Windows операционни системи | 8 | 28 април 2008 04:56 |
| Windows актуализации не се инсталира | Lukee12 | Windows операционни системи | 7 | 27-ми септември 2007 19:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |