![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im opravdu vážně a uvízl ve velkém velká pickel! z nějakého důvodu mého PC převýšení instalaci aktualizací systému Windows i HAV asi 97 aktualizací připraveny k instalaci, ale zvyklý! pomozte mi! = ( ok tak im běží na XP Home Edition Service Pack 2 Když kliknu na jejich aktualizaci to funguje a pak přijde až s krabici s tím, že "tyto aktualizace nelze nainstalovat" a všechny z nich! většinou KB ****** věci pomoc při všech svých apreciated! |
|
| |||
| |||
| Snažili jste se chystá Začít> Všechny programy> Microsoft Update> A ručně dělat? |
|
| |||
| |||
| Jo = ( se bude instalovat a říct udělat, ale pak jde o následující aktualizace, pokud není instalováno tak leží! tam neudělali! = ( |
|
| |||
| |||
| Pokusili proměnit váš comp s pomocí "přelomu" instalovat aktualizace? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste pomocí důvěryhodně verzi Windows?
| |||
| |||
| I dont think so (oem) i postavil ks |
|
| |||
| |||
| Když se postavil PC si koupit novou kopii systému Windows XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Víte, když máte Aktualizace zabezpečení pro službu Microsoft XML Core Services 4 0 ve frontě?
|
| |||
| |||
| ano čerstvé! a nevím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná, kdyby jste jen nainstalovat pár na atime namísto všech na once.This se stalo mně before.Install. NET Framework změnách poté zkuste to znovu.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze nainstalovat aktualizace | duskmon10 | Operační systémy Windows | 2 | 23. prosince 2008 20:34 |
| Aktualizace systému Windows | quincysw | Operační systémy Windows | 7 | 20. října 2008 12:56 |
| Jak blokovat aktualizace systému Windows? | Sandra | Operační systémy Windows | 2 | 26. Září 2008 11:30 |
| Aktualizace systému Windows problém | tmockingbird | Operační systémy Windows | 8 | 28. duben 2008 04:56 |
| Ne instalaci aktualizací systému Windows | Lukee12 | Operační systémy Windows | 7 | 27. Září 2007 19:03 |
| Thread Nástroje | |
| |