![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
im πραγματικά πραγματικά πραγματικά κολλήσει και σε ένα μεγάλο μεγάλο pickel!
για κάποιο λόγο το pc μου επίκλισης εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις των Windows i HAV περίπου 97 ενημερώσεις έτοιμο προς εγκατάσταση, αλλά συνηθίζει! Βοήθεια! = ( ok έτσι im που λειτουργούν με XP Home Edition Service Pack 2 όταν κάνω κλικ για να ενημερώσετε τους λειτουργίας και στη συνέχεια έρχεται με ένα κουτί που λέει "τις ακόλουθες ενημερωμένες εκδόσεις δεν θα μπορούσε να εγκατασταθεί" και τα όλα από αυτά! ****** πράγματα κυρίως KB βοήθεια σε όλα τα apreciated! |
|
|
|||
|
|||
|
έχετε δοκιμάσει θα Εκκίνηση> Όλα τα προγράμματα> Το Microsoft Update> Το χέρι και να το κάνουμε;
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι = (
θα γίνει η εγκατάσταση και να πω, αλλά στη συνέχεια τις ακόλουθες ενημερωμένες εκδόσεις όπου δεν έχει εγκατασταθεί έτσι ώστε να βρίσκεται! εκεί δεν υπάρχει! = ( |
|
|
|||
|
|||
|
Προσπάθησα θα σας comp του μέσω του "Γυρίστε του" για την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είσαι χρησιμοποιώντας ένα legit έκδοση των Windows;
|
|||
|
|||
|
i dont νομίζω (OEM) i χτίστηκε το pc
|
|
|
|||
|
|||
|
Όταν κατασκευαστεί το PC σας είχε αγοράσει ένα νέο αντίγραφο των Windows XP;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ξέρετε αν έχετε Ενημέρωση ασφαλείας για το Microsoft XML Core Services 4 0 στην ουρά;
|
|
|||
|
|||
|
ναι φρέσκα! και dunno
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ίσως μόνο αν εγκαταστήσετε ένα ζευγάρι σε atime αντί να κάνει σε όλα τα once.This έχει συμβεί σε μένα before.Install του. NET Framework ενημερώσεις στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά.