![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im stvarno stvarno stvarno zaglavi i velika velika pickel! iz nekog razloga moj pc cant instalirati Windows ažuriranja ja hav oko 97 ažuriranja spreman da se instalira, ali oni navika! help me! = ( ok pa im se prikazuju na XP Home Edition Service Pack 2 Kad kliknem na update ih to radi, a zatim dolazi do kutija kazivanje "sljedeća ažuriranja nije moguće instalirati" i njegove ih sve! uglavnom KB ****** stvari bilo koji pomoć na svim svojim apreciated! |
|
| |||
| |||
| Pokušao si idući u Početak> Svi programi> Microsoft Update> I ručno radiš to? |
|
| |||
| |||
| yeah = ( on će se instalirati i reci učinio, ali onda ide sljedeća ažuriranja gdje nije instalirana pa je laži! nema učinio! = ( |
|
| |||
| |||
| Pokušali okretanja vaš comp je preko "prijelazu" za instaliranje ažuriranja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li koristite čitljiv verzija sustava Windows?
| |||
| |||
| ja dont misliti na taj način (OEM) i gradi pc |
|
| |||
| |||
| Kada je izgradio pc si kupiti svježe kopiju sustava Windows XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li znate, ako ste Sigurnosno ažuriranje za Microsoft XML Core Services 4 0 u red čekanja?
|
| |||
| |||
| yes svježe! i dunno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda ako se samo instalirati par na atime umjesto rade sve na once.This se desilo da mi je before.Install. NET Framework ažuriranja a zatim pokušajte ponovno.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne mogu instalirati ažuriranja | duskmon10 | Windows Operating Systems | 2 | 23. prosinac 2008 20:34 |
| Windows ažuriranja | quincysw | Windows Operating Systems | 7 | 20. listopad 2008 12:56 |
| Kako blokirati Windows ažuriranja? | Sandra | Windows Operating Systems | 2 | 26. Ruj 2008 11:30 |
| Windows ažuriranja problem | tmockingbird | Windows Operating Systems | 8 | 28. travanj 2008 04:56 |
| Windows ažuriranja ne instaliraju | Lukee12 | Windows Operating Systems | 7 | 27. Ruj 2007 19:03 |
| Thread Tools | |
| |