![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im igazán igazán igazán megragadt, és egy nagy, nagy pickel! valami miatt az én-m pc cant Windows frissítések i hav körülbelül 97 frissítések készen kell telepíteni, de szokás! Segítség! = ( OK im so futó XP Home Edition Service Pack 2 amikor kattintással frissítse őket működik majd jön egy olyan rovat, hogy "a következő frissítések nem telepíthető" és mindegyiket! többnyire KB ****** dolgok minden segítséget minden apreciated! |
|
| |||
| |||
| Ön próbálta megy Start> Minden program> Microsoft Update> És kézzel csinálom? |
|
| |||
| |||
| igen = ( fogja telepíteni és azt tette, de aztán jön a következő frissítést, ha nincs telepítve, így hazugság! ott nem volt! = ( |
|
| |||
| |||
| Próbált fordult meg a kötelező útján a "fordulattal" a frissítések telepítéséhez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön használ egy legit Windows?
| |||
| |||
| I dont think so (oem) i építettek db |
|
| |||
| |||
| Mikor épült a PC ugye vásárolni egy új példányát a Windows XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudod, ha van Biztonsági frissítés a Microsoft XML Core Services 4 0 a sorban?
|
| |||
| |||
| igen friss! és tudom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy ha csak egy pár telepíteni a atime ahelyett, hogy az összes once.This történt velem before.Install a. NET-keretrendszer frissítéseit, majd próbálja újra.