![]() |
|
| |||
| |||
| IM ממש ממש ממש תקועה וב גדול גדול pickel! מסיבה מסוימת המחשב שלי צביעות להתקין עדכוני Windows hav אני בערך 97 עדכונים מוכנים להתקנה אך הם הרגל! עזור לי! = ( אישור כדי להופיע ב-IM XP Home Edition Service Pack 2 כשאני לחץ כדי לעדכן אותם זה עובד ואז מגיעה עם תיבת אומרים "את העדכונים הבאים לא יכול להיות מותקן" ועל כולם! בעיקר הדברים KB ****** כל עזרה בכלל apreciated שלה! |
|
| |||
| |||
| האם ניסית הולך התחלה> כל התוכניות> Microsoft Update> עושה את זה באופן ידני? |
|
| |||
| |||
| כן = ( זה יתקין ואומר אבל אז הולך לעשות את העדכונים הבאים שבהם לא מותקן כך שהוא נמצא! שם לא עשית! = ( |
|
| |||
| |||
| נעשה ניסיון שיהפוך את comp של דרך "הפוך של" להתקין עדכונים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה משתמש בגירסה של Windows חוקי?
| |||
| |||
| אני חושב dont (OEM) של המחשב אני בנוי |
|
| |||
| |||
| כאשר בנה את המחשב האם לקנות עותק חדש של Windows XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יודע אם יש לך עדכון אבטחה עבור Microsoft XML Core Services 4 0 את התור?
|
| |||
| |||
| כן טרי! ו dunno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי אם פשוט להתקין כמה בשעה atime במקום עושה את הכל בבית once.This קרה לי את before.Install. NET Framework העדכונים ולאחר מכן נסה שוב.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות להתקין עדכונים | duskmon10 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 דצמבר 2008 20:34 |
| עדכוני Windows | quincysw | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 אוקטובר 2008 12:56 |
| כיצד לחסום עדכוני Windows? | סנדרה | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 26 ספטמבר 2008 11:30 |
| עדכוני Windows בעיה | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 8 | -28 לאפריל 2008 04:56 |
| לא להתקין עדכוני Windows | Lukee12 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 27 ספטמבר 2007 19:03 |
| שרשרת כלים | |
| |