![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
im really really really įstrigo ir didelis didelis Pickel!
kažkodėl mano PC cant įdiegti Windows atnaujinimus i hav apie 97 atnaujinimai paruoštas montavimui, tačiau jie papratimas! Padėkite man! = ( Gerai, kad jiems veikia XP Home Edition Service Pack 2 Kai spaudžiu juos atnaujinti tai veikia ir tada pasirodo langas su užrašu "šie atnaujinimai gali būti įdiegtas" ir juos visus! daugiausia KB ****** dalykai bet ne visiems padėti savo apreciated! |
|
|
|||
|
|||
|
Have you tried going to Pradžia> Visos programos> Microsoft Update> Ir rankomis tai daryti?
|
|
|
|||
|
|||
|
yeah = (
jis bus įdiegti ir pasakyti, padaryti, bet tada išeina po atnaujinimo, jei nėra įdiegtas, kad ji yra! ten ne viskas! = ( |
|
|
|||
|
|||
|
Bandė paversti savo COMP per "posūkis" įdiegti atnaujinimus?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar naudojate Legit Windows versija?
|
|||
|
|||
|
I dont think so (OEM) zbudowałem PC
|
|
|
|||
|
|||
|
Jei pastatytas vnt Ar perkate šviežią Windows XP "kopiją?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar žinote, jei turite Saugos naujinimas skirtas Microsoft XML Core Services "4 0 į eilę?
|
|
|||
|
|||
|
Taip Šviežia! ir dunno
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gal jei jūs tiesiog įdiegti pora metu atime, o ne daryti visus once.This nutiko man before.Install. NET Framework naujienas ir bandykite dar kartą.