![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| им стварно стварно стварно заглави и велика велика пицкел! из неког разлога мој пц цант инсталирате Уиндоус исправке ја хав око 97 исправке спреман да се инсталира, али они навика! хелп ме! = ( ок па им се приказују на КСП Хоме Едитион Сервице Пацк 2 Кад кликнем на упдате их то ради, а затим долази до кутија казивање "следећа исправке није могуће инсталирати" и његове их све! углавном КБ ****** ствари било који помоћ на свим својим апрециатед! |
|
| |||
| |||
| Покушао си лијегање Почетак> Сви програми> Мицрософт Упдате> И ручно радиш то? |
|
| |||
| |||
| ыеах = ( он ће се инсталирати и реци учинио, али онда иде следећа исправке где није инсталирана па је лажи! нема учинио! = ( |
|
| |||
| |||
| Покушали окретања ваш цомп је преко "прелазу" за инсталирање исправке? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли користите читљив верзија система Уиндоус?
| |||
| |||
| ја донт мислити на тај начин (ОЕМ) и гради пц |
|
| |||
| |||
| Када је изградио пц си купити свеже копију система Уиндоус КСП? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли знате, ако сте Безбедносна исправка за Мицрософт КСМЛ Цоре Сервицес 4 0 у ред чекања?
|
| |||
| |||
| ыес свеже! и дунно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда ако се само инсталирате пар на атиме уместо раде све на онце.Тхис се десило да ми је бефоре.Инсталл. НЕТ Фрамеуорк исправке а затим покушајте поново.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не могу да инсталирате исправке | дускмон10 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 23 децембар 2008 20:34 |
| Уиндоус исправке | куинцысу | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 20 октобар 2008 12:56 |
| Како блокирати Уиндоус исправке? | Сандра | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 26. сеп 2008 11:30 |
| Уиндоус исправке проблем | тмоцкингбирд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 28 април 2008 04:56 |
| Уиндоус исправке не инсталирају | Лукее12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 27. сеп 2007 19:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |