![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, малко да се чете, но не са били отегчени Както и да е, нали? Аз съм с доста проблеми инсталирате Windows 7 тук. Това е, което съм направил досега: Опитах се инсталира чрез зареждане от диска, имам предвид, когато казва, изберете езика, а след това на следващия екран казва "Инсталирай сега" и кликнете върху нея. Няколко секунди след това, не мога да преместите курсора на мишката на всички, и компютърът е замразено. Когато това се случи, има 6 малки фаза LED близка моя RAM слотове, че всички леки от зелен до червено. Имам 2 х 2GB Цепелин тояга, затова взех един, и то все още се е случило. Тогава аз се опитах изключвате всичко, с изключение на моя монитор, клавиатура и мишка и тя все още се е случило. Е, тогава аз се опитах да го инсталирате от Windows XP, (Сложете диска, докато при XP е вървят). Това работи малко по-добре, че някои файлове, копирани на отговорност, а след това я рестартира и се качил на сцената, където тя е списък на нещата, че инсталаторът се справя и неговото завършване процент. (Не знам дали това описание на екрана, че има смисъл: P А аз само веднъж опитах, но в края на първия / втория ранен етап от процеса, моя монитор просто загасва. Той отива черно, после казва не сигнал, а след това отива на режим на готовност и на компютъра е все още текат. Сега си спомням това се е случило с мен за последен път се опитах да инсталирате Vista около 6-8 месеца преди и аз се отказах, така че сега аз съм тук с надеждата да публикувате някой може да ми помогне: D MoBo: гигабайт GA-P35-DS3 PROC: Q6600 не OC GFX: NVIDIA 9600 GT Ако искате повече инфо просто питай. Пфу! Благодаря за четене, Джим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли съвършено различни стик на RAM да опитам. Това може да доведе до някои улики.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fix паметта напрежения.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ей Наздраве за отговор. I DONT имате друг овен стик, а Не знам как да се "определят" паметта напрежения. Помощ ще бъде добра Наздраве |
|
| |||
| |||
| Вижте онлайн или в полето за правилното напрежение за вашия RAM и ги, че в BIOS.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Хмм аз мога не изглежда да се намери на полето, че тя дойде в или нищо за него в интернет. неговата по-евтина марка овен мисля, неговите нарича Цепелин. но това е, което е писано за тях; Цепелин 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 Не знам дали това помага разберете какво напрежение са, или не. |
|
| |||
| |||
| Отидох в BIOS и погледнах в напрежение, и това е, което съм видял. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V 3,3 V - 3.264V 12 V - 11.858V Аз не знам дали това са нормални или не. Наздравици |
|
| |||
| |||
| А и аз се опитах промяна на напрежението на паметта до 2.1V, но това не помогна. също да се опита 2 други DVD дискове и нищо. всякакви други предложения? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте с различни стик Арама
| |||
| |||
| ОК, аз опитах с 2 други овен щеки = нищо Опитах различни графични карти = нищо изключени другите ми твърд диск = нищо Опитах още 2 монитори = нищо 7 инсталиран глоба на този crappy стар лаптоп добре, и всеки друг компютър. Мисля, че това е най-добрият форум за да получите помощ с компютри, но никой не изглежда наистина да бъде въвеждането на всяко усилие за мен: ( Хайде момчета знам, че може да го оправи: D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър | rocket7 | Windows операционни системи | 1 | 30 Май 2009 13:56 |
| Service Pack 2 за Windows Server 2008 и Windows Vista | Бъба | Windows операционни системи | 4 | 27 май 2009 г. 08:22 |
| Windows Vista чисто инсталиране | timzl | Windows операционни системи | 10 | 21 Jan 2009 02:37 |
| Не можете да инсталирате Windows 2000 или Windows ME | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 18 | 4 април 2008 11:14 |
| Как да инсталирате Windows Vista и XP на същия компютър? | its.sid | Windows операционни системи | 4 | 8 август 2007 08:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |