![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, trochu číst, ale byla to nuda tak jako tak, ano? Mám hodně problémů a instalaci Windows 7 zde. To je to, co jsem udělal, pokud: Pokoušeli instalovat pomocí bootování z disku, kde mám na to říká, zvolte jazyk, pak na další obrazovce říká "Install Now" a klepněte na něj. Pár vteřin poté, co se, že jsem nemohl pohnout myší na vše, a počítač je zmrazeny. Když se to stane, je jen málo fáze 6 LED je blízko mého RAM slotů, že všechna světla ze zelené na červenou. Mám 2 x 2 GB Zeppelin hole, tak jsem si jeden, a to ještě nestalo. Pak jsem se pokusil disconnecting všechno kromě mé monitor, klávesnice a myš, a to ještě nestalo. Ano, pak jsem se pokusil instalovat jej ze systému Windows XP (Vložte disk do XP a zároveň byl spuštěn). Toto řešení se mírně lepší, že některé soubory zkopírovány více, pak se to restartuje a dostal do fáze, kdy je seznam věcí, které instalátor dělá a jeho dokončení procenta. (Nevím, jestli že popis obrazovky, které má smysl: P Teď jsem se pokusil pouze jednou, ale na konci první a začátkem druhé fázi procesu, můj sledovat jen vypne. Není třeba zdůrazňovat, černá, pak říká, žádný signál, pak je v pohotovostním režimu a počítač stále běží. Teď si vzpomínám toto se mi stalo minule jsem se pokusil nainstalovat Vista asi 6-8 měsíců a já jsem dal, takže teď jsem doufal, že vysílání zde někdo mi může pomoci: D MoBo: Gigabyte GA-P35-DS3 Proc: Q6600 OC ne GFX: NVIDIA 9600 GT Pokud budete chtít více info jen zeptat. Uf! Díky za čtení, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte úplně jiné dřevo RAM to zkusit. To může vést k určité indicie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fix paměti napětí.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hej nazdraví za odpověď. i dont mít jinou ram hůl, a i dont know how to "opravit" paměťové napětí. pomoci by bylo dobré zdraví |
|
| |||
| |||
| Podívejte se online nebo na pole pro správné napětí pro vaši RAM a nastavit jim, že v BIOSu.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| hmm Nedaří se mi najít kolonku, že přišli a něco o něm na webu. jeho levnější značkové ram si myslím, jeho názvem zeppelin. ale to je to, co je napsáno na ně; Zeppelin 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 Neznáte-li, že pomáhá zjistit, jaké napětí je nebo není. |
|
| |||
| |||
| jsem šel do BIOSu a podíval se na napětí a to je to, co jsem viděl. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V +3.3 V - 3.264V +12 V - 11.858V Nevím, jestli to jsou normální nebo ne. Na zdraví |
|
| |||
| |||
| ah tak jsem se pokusil změnit paměti napětí až do 2.1V, ale to nebylo pomoci. Také se pokusil dalších 2 DVD disky a nic. žádné jiné návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste jiný dřevo Ram
| |||
| |||
| ok, jsem se pokusil pomocí hole 2 druhého berana = nic vyzkoušeli různé grafické karty = nic Unplugged moje další pevný disk = nic vyzkoušeli další 2 monitory = nic 7 instalovány jemné na tomto ubohý starý notebook v pořádku, a všichni ostatní počítače. Myslím, že tohle je nejlepší fórum získat pomoc s počítači, ale nikdo ve skutečnosti se zdá být uvedení v každém úsilí pro mě: ( no tak chlapi já vím můžete spravit: D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru | rocket7 | Operační systémy Windows | 1 | 30. květen 2009 13:56 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Čistou instalaci systému Windows Vista | timzl | Operační systémy Windows | 10 | 21. ledna 2009 02:37 |
| Nelze nainstalovat Windows 2000 nebo Windows ME | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 18 | 4. dubna 2008 11:14 |
| Jak nainstalovat Windows Vista a XP na stejném počítači? | its.sid | Operační systémy Windows | 4 | 8. srpen 2007 08:12 |
| Thread Nástroje | |
| |