![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, παιδιά, λίγο να διαβάζει, αλλά θα ήταν ούτως ή άλλως βαρεθείτε, ναι; Έχω πολλά προβλήματα εγκατάσταση των Windows 7 εδώ. Αυτό είναι ό, τι έχω κάνει μέχρι τώρα: Προσπάθησα εγκατάσταση από την εκκίνηση από το δίσκο, όπου έχεις να λέει επιλογή γλώσσας, τότε η επόμενη οθόνη λέει "Install Now" και "I" κλικ. Ένα-δύο δευτερόλεπτα μετά από αυτή, δεν μπορώ να μετακινήσετε το ποντίκι σε όλα, και ο υπολογιστής είναι κατεψυγμένο. Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν 6 μικρή λυχνία της φάσης κοντά μου RAM slots ότι όλα ανάβει από πράσινο σε κόκκινο χρώμα. Έχω 2 x 2GB Zeppelin sticks, οπότε πήρα μία, και εξακολουθεί να συμβεί. Στη συνέχεια προσπάθησα αποσυνδέσει τα πάντα εκτός από οθόνη μου, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και εξακολουθεί να συμβεί. Έτσι, στη συνέχεια, προσπάθησα από την εγκαταστήσετε τα Windows XP, (Βάλτε το δίσκο σε XP ενώ τρέχει). Αυτό λειτούργησε λίγο καλύτερα, θα αντιγράψει κάποια αρχεία πάνω, τότε θα ξαναρχίσει και έχεις σε σημείο που να έχει μια λίστα με πράγματα που κάνει το πρόγραμμα εγκατάστασης και το ποσοστό ολοκλήρωσης. (Δεν ξέρω αν αυτή η περιγραφή του εν λόγω οθόνη έχει νόημα: P Τώρα προσπάθησε μόνο μια φορά, αλλά στα τέλη της πρώτης / αρχές του δεύτερου σταδίου της διαδικασίας, απλώς παρακολουθεί μου σβήνει. Είναι μαύρο, τότε δεν λέει σήμα, στη συνέχεια σε επιφυλακή και ο υπολογιστής εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία. Τώρα θυμάμαι αυτό που μου συνέβη τελευταία φορά που προσπάθησε να εγκαταστήσει Vista περίπου 6-8 μήνες πριν και μέχρι έδωσα, τώρα είμαι εδώ απόσπαση ελπίζοντας κάποιος μπορεί να με βοηθήσει: D MoBo: Gigabyte GA-σ. 35-DS3 Πρακτικά: Q6600 δεν OC GFX: NVIDIA 9600 GT Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες απλά ρωτήστε. Φτου! Ευχαριστώ για την ανάγνωση, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε μια εντελώς διαφορετική stick μνήμης RAM για να προσπαθήσω. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες ενδείξεις.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fix η μνήμη τάσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hey cheers για την απάντηση. i dont έχουν άλλη ram stick, και i dont ξέρει πώς να "ορίσει" η μνήμη τάσης. βοηθήσει θα ήταν καλό cheers |
|
| |||
| |||
| Αναζητήστε στο διαδίκτυο ή στο κουτί για τις σωστές τάσεις για την RAM και να τους για το ότι το BIOS.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Χμμ δεν μπορώ να βρώ το κουτί που ήρθε ή σε τίποτα γι 'αυτό στο διαδίκτυο. το φθηνότερο επώνυμων ram νομίζω, την κάλεσε Zeppelin. αλλά αυτό είναι ό, τι είναι γραμμένο σε αυτά? ZEPPELIN 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει μάθετε ποιες είναι οι τάσεις ή δεν είναι. |
|
| |||
| |||
| Πήγα στο BIOS και εξέτασε τις τάσεις και αυτό είναι αυτό που είδα. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V 3,3 V - 3.264V 12 V - 11.858V Δεν γνωρίζω αν αυτά είναι φυσιολογικά ή μη. Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| ah καλά Προσπάθησα την αλλαγή της μνήμης τάση μέχρι 2.1V, αλλά αυτό δεν βοήθησε. προσπάθησε επίσης 2 άλλα DVD drives και δεν. τυχόν άλλες προτάσεις; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε μια διαφορετική ραβδί του Ram
| |||
| |||
| ok, έχω δοκιμάσει που χρησιμοποιούν άλλα 2 sticks ram = τίποτα δεν Προσπάθησα διαφορετική κάρτα γραφικών = τίποτα δεν UNPLUGGED μου άλλο σκληρό δίσκο = δεν Προσπάθησα ακόμα 2 = μόνιτορ δεν 7 εγκατασταθεί σε αυτό το πρόστιμο crappy παλιό φορητό προστίμου, και όλοι οι υπόλοιποι υπολογιστές. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να λάβετε βοήθεια με υπολογιστές, αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν φαίνεται να θέτει σε κάθε προσπάθεια για μένα: ( Έλα ρε παιδιά γνωρίζω ότι μπορώ να το φτιάξω: D |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκαταστήστε το Windows XP SP2 σε 50 υπολογιστές με Windows Server ανάπτυξη | rocket7 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Μαΐου 2009 13:56 |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Καθαρή εγκατάσταση των Windows Vista | timzl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 21 Ιαν 2009 02:37 |
| Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows 2000 ή Windows Me | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 4 Απρ 2008 11:14 |
| Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows Vista και XP στον ίδιο υπολογιστή; | its.sid | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 8η Αυγούστου 2007 08:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |