![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, malo za čitanje, ali ti su ionako dosadno, yes? Imam mnogo poteškoća instalirate Windows 7 ovdje. To je ono što sam učinio do sada: Pokušali instalirate by booting iz diska, gdje ga je dobio, kaže da odaberete jezik, onda je sljedeći ekran kaže "Install Now" i kliknite na nju. Nekoliko sekundi nakon toga, ne mogu se pomaknuti mišem na sve, i računalo je zamrznuta. Kada se to dogodi, postoje 6 malo fazi LED's blizu moje RAM utore da sva svjetlost iz zelene u crvenu. Imam 2 x 2GB Zeppelin štapovima, pa sam uzeo jedan, i Internet pa ipak se dogodilo. Tada sam pokušao odspajanje sve osim moje monitor, tipkovnica i miš i Internet pa ipak se dogodilo. Dakle, onda sam pokušao da instalirate Windows XP (Stavite disk u XP, a bio je pokrenut). To je radio nešto bolji, to kopirati neke datoteke putem, a zatim ga ponovo pokrenuti i dobio na pozornici, gdje je popis stvari koje instalacijski radi i završetak postotak. (Ne znam da li da je opis ekran ima smisla: P Sada sam pokušao samo jednom, ali u prvi kasno / rano drugoj fazi postupka, samo mi na monitoru se isključuje. Išla je crna, zatim kaze nema signala, a zatim odlazi na stanju i računalo je i dalje prikazivati. Sada ja sjećam ovo mi se dogodilo prošli put sam pokušao instalirati Vidik oko 6-8 mjeseci i JA je dao gore, pa sad sam ovdje posting nadajući netko može pomoć mene: D MoBo: gigabajt GA-P35-specifikacija okvira na T3 kanalima Proc: Q6600 OC nema GFX: NVIDIA 9600 GT Ako želite više informacija samo pitajte. Fuj! Hvala za čitanje, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li potpuno različite stick RAM-a da pokušate. To svibanj dovesti do neke tragove.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Škripac naponi memorije.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hej živeli za odgovor. ja dont imati drugo ram stick, i ja dont znati kako to "popraviti" memorije prenaponi. pomoć bi dobro živjeli |
|
| |||
| |||
| Gledajte online ili na kvadratić za ispravnu naponi za vaš RAM i postaviti ih na to u BIOS.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| hmm ja licemjerje 'činiti se pronaći okvir koji je došao u ili bilo što o tome na webu. svojim jeftiniji ram branded Mislim, njena zove cepelin. ali to je ono što je napisano na njima; Zeppelin 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 ne znam da li pomaže saznati što su naponi ili ne. |
|
| |||
| |||
| I uđe u bios i pogleda na naponi i to je ono što sam vidio. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V 3,3 V - 3.264V 12 V - 11.858V Ne znam kada se oni normalni ili ne. Živjeli |
|
| |||
| |||
| ah i ja pokušao mijenjanje memorijske napona do 2.1V, ali to nije pomoć. također pokušao 2 drugi dvd diskove i ništa. bilo koji drugi prijedlog? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isprobajte različite drvo Ram
| |||
| |||
| ok, Ive 'pokušao koristeći 2 drugoga ovna štapovi = ništa Pokušali različite grafičke kartice = ništa UNPLUGGED moj drugi hard disk = ništa Pokušali drugi 2 monitora = ništa 7 instaliran na ovaj fini jebani starog laptopa u redu, a svi ostali na računalima. Mislim da je ovo najbolji forum za pomoć s kompjuterima, ali nitko nije stvarno izgleda kao da se stavi u bilo koji napor za mene: ( hajde momci Znam možete popraviti: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj | rocket7 | Windows Operating Systems | 1 | 30. svibanj 2009 13:56 |
| Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista | Bubba | Windows Operating Systems | 4 | 27. svibanj 2009 08:22 |
| Čistu instalaciju sustava Windows Vista | timzl | Windows Operating Systems | 10 | 21 siječanj 2009 02:37 |
| Ne mogu instalirati Windows 2000 ili Windows Me | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 18 | 4. travanj 2008 11:14 |
| Kako instalirati sustav Windows Vista i XP na isti PC? | its.sid | Windows Operating Systems | 4 | 8. kolovoz 2007 08:12 |
| Thread Tools | |
| |