![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, egy kicsit olvasni, de te amúgy is unatkozik, ugye? Én egy nagy bajban Windows 7 itt. Ez az, amit én tettem eddig: Próbált beiktatás által indításkor a lemez, van, ahol azt mondja, válasszon nyelvet, majd a következő képernyőn azt mondja, "Telepítés", és én kattintson rá. Pár másodperccel azután, hogy nem tudom mozgatni az egeret, minden, és a számítógép fagyasztani. Ha ez megtörténik, ott még 6 kis fázis LED közeli my RAM slots, hogy minden világít a zöld és piros. Van 2 x 2GB Zeppelin botszékek, ezért vettem egyet, és mégis megtörtént. Ezután megpróbáltam mindent, kivéve az én disconnecting monitor, billentyűzet és egér és mégis megtörtént. Nos, akkor megpróbáltam azt telepítése a Windows XP, (Tedd le a lemezt, miközben XP fut). Ez kicsit jobban működött, a másolt fájlokat át, akkor az újraindítás, és megvan a színpadra, ahol van egy lista a dolgokat, hogy a telepítő csinál és befejezése százalékot. (Nem tudom, hogy a leírása, hogy a képernyőn van értelme: P Most már csak egyszer próbálkozott, de a késői első és második szakasz elején a folyamat, én csak a monitor kikapcsol. Ezt a fekete, majd azt mondja, nincs jel, akkor megy a készenlét és a számítógép még mindig fut. Most már emlékszem, ez történt velem utolsó alkalommal megpróbáltam telepíteni Vista mintegy 6-8 hónappal ezelőtt, és én adtam fel, így most én vagyok itt kiküldetésére remélve valaki tud segítsen nekem: D MoBo: Gigabyte GA-P35-DS3 Proc: Q6600 nem OC Gfx: NVIDIA 9600 GT Ha több info csak megkérdezni. Pfuj! Thanks for reading, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy teljesen más bot RAM próbálni. Ez ahhoz vezethet, hogy bizonyos nyomokat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Erősít a memória feszültség.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hé hurrá válasz. én dont volna egy másik ram kibír, és én dont tud hogyan kell "meg" a memória feszültség. segít jó lenne cheers |
|
| |||
| |||
| Nézze online vagy a dobozon a megfelelő feszültsége a RAM, és számukra, hogy a BIOS-ban.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| hmm én nem úgy tűnik, hogy a dobozt, hogy bejött, vagy bármi róla az interneten. az olcsóbb márkájú ram azt hiszem, hogy hívják Zeppelin. de ez az, ami meg van írva őket; ZEPPELIN 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 nem tudom, hogy segít kideríteni, mi a feszültség van, vagy sem. |
|
| |||
| |||
| bementem a bios és ránézett a feszültségek, és ez az, amit láttam. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V 3,3 V - 3.264V 12 V - 11.858V Nem tudom, ezek a normál, vagy sem. Egészségére |
|
| |||
| |||
| Hát igen próbáltam változó a memória feszültség a 2.1V, de ez nem segít. is próbáltam 2 másik dvd meghajtó és semmi. egyéb javaslatok? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld meg egy másik bottal RAM
| |||
| |||
| OK, próbáltam használ 2 másik ram botszékek = semmi próbálták különböző grafikus kártya = semmi unplugged A másik merevlemezt = semmi próbáltam még 2 monitor = semmi 7 telepített bírság ez szar régi laptop finom, és mindenki másnak a gépen. Azt hiszem ez a legjobb fórum, hogy segíthet a számítógépek, de senki nem igazán úgy tűnik, hogy ami minden erőfeszítést meg: ( Gyerünk fiúk tudom, hogy lehet javítani: D |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver | rocket7 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. május 2009 13:56 |
| Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista | Bubba | A Windows operációs rendszerek | 4 | 27. május 2009 08:22 |
| A Windows Vista tiszta telepítéséhez | timzl | A Windows operációs rendszerek | 10 | 21. január 2009 02:37 |
| Nem lehet telepíteni a Windows 2000 vagy Windows ME | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 18 | 4. április 2008 11:14 |
| Hogyan kell telepíteni a Windows Vista és XP ugyanazon a pc? | its.sid | A Windows operációs rendszerek | 4 | 8. augusztus 2007 08:12 |
| Téma eszközök | |
| |