![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, קצת לקרוא, אבל אתה בכל זאת היו משועמם, כן? אני מתקשה הרבה בעיות בהתקנת Windows 7 כאן. זה מה שאני עשיתי עד כה: ניסיתי להתקין לפי באתחול מדיסק, ירדו למקום שבו כתוב בחר שפה, אז המסך הבא אומר "התקן עכשיו" ואני לוחץ עליו. כמה שניות אחרי זה, אני לא יכול להזיז את העכבר בכלל, ואת המחשב הוא קפוא. כאשר זה קורה, יש מעט שלב 6 LED ליד אזור זיכרון RAM של מכונות מזל, כי כל שעה למעלה מ ירוק עד אדום. יש לי 2 x 2GB צפלין מקלות, אז לקחתי את אחד, והיא עדיין קרה. אז ניסיתי התנתקות הכל פרט לי את המסך, מקלדת ועכבר והוא עדיין קרה. אז, אז ניסיתי להתקין אותו מ-Windows XP, (שים את הדיסק ב XP בעת הופיעה). זה עבד קצת יותר טוב, זה קצת העתקת קבצים, אם כך, וקיבלתי מחדש לשלב שבו יש רשימה של דברים, כי הוא עושה את ההתקנה ואת השלמת אחוז. (אינני יודע אם זה תיאור של המסך הגיוני: P עכשיו אני רק ניסיתי פעם אחת, אך בסוף הראשון / בתחילת השלב השני של התהליך, לי את המסך רק מבטל. למותר שחור, אז לא אומר האות, לאחר מכן עובר על המתנה והמחשב עדיין פועל. עכשיו אני זוכר זה קרה לי פעם אחרונה ניסיתי להתקין את Vista לפני בערך 6-8 חודשים ואני מיואש, אז עכשיו אני מקווה שמישהו שולח כאן יכול לעזור לי: D MoBo: Gigabyte GA-P35-DS3 Proc: Q6600 ללא OC GFX: NVIDIA 9600 GT אם אתה רוצה עוד מידע רק לבקש. אוף! תודה על הקריאה, ג 'ים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לכם מקל שונה לחלוטין של זיכרון RAM כדי לנסות. זה עשוי להוביל כמה רמזים.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תקן הזיכרון voltages.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| היי Cheers עבור תגובה. אני צריך עוד ראם dont מקל, ואני יודע איך dont "לתקן" את הזיכרון voltages. עזרה יהיה טוב Cheers |
|
| |||
| |||
| תראה באופן מקוון או על תיבת הנכון voltages עבור זיכרון RAM ולהגדיר אותם כי ה-BIOS.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אממ, אני לא מצליחים למצוא את התיבה כי היא נכנסה או משהו על זה באינטרנט. א שלה זול יותר למותג ראם אני חושב, קראו את צפלין. אבל זה מה כתוב עליהם; צפלין 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 לא יודע אם זה עוזר לגלות מה הם voltages או לא. |
|
| |||
| |||
| נכנסתי לתוך ה-BIOS ו הסתכל על voltages וזה מה שראיתי. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V 3.3 V - 3.264V 12 V - 11.858V אני לא יודע אם אלו הם בדרך כלל או לא. לחיים |
|
| |||
| |||
| אה, טוב, ניסיתי לשנות את מתח הזיכרון עד 2.1V, אבל זה לא עזר. גם אחרים ניסו 2 כונני DVD כדי ושום דבר. כל הצעות אחרות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה אחר המקל של רם
| |||
| |||
| טוב, ניסיתי משתמש אחר רם 2 מקלות = כלום ניסו אחר כרטיס המסך = כלום unplugged אזור אחר כונן קשיח = כלום ניסו עוד 2 צגים = כלום 7 מותקן הקנס על הנייד הישן crappy זה בסדר, וכל אחד אחר את המחשבים. אני חושב שזה הכי טוב בפורום כדי לקבל עזרה עם מחשבים, אבל אף אחד לא באמת נראה לשים בכל מאמץ בשבילי: ( קדימה חבר 'ה, אני יודע שאתה יכול לתקן את זה: D |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת Windows XP SP2 על 50 מחשבים עם מערכת Windows Server פריסה | rocket7 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -30 במאי 2009 13:56 |
| Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista | Bubba | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -27 במאי 2009 08:22 |
| נקי להתקין את Windows Vista | timzl | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 21st ינואר 2009 02:37 |
| אין אפשרות להתקין את Windows 2000 או Windows Me | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 4th אפריל 2008 11:14 |
| כיצד להתקין את Windows Vista ו XP על אותו מחשב? | its.sid | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 8 אוגוסט 2007 08:12 |
| שרשרת כלים | |
| |