![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, tiek skaityti, bet jums buvo nuobodu, bet kokiu atveju, taip? Turiu bėdų įdiegti "Windows 7 čia daug. Tai, ką padarėme iki šiol: Bandė įdiegti iki atsisiuntimas iš disko, eikite ten, kur ji sako, pasirinkite kalbą, tada kitame ekrane sako "Install Now", ir aš jį spustelėkite. Kelias sekundes po to, aš negaliu perkelti pelės žymeklį ant visų, ir kompiuteryje yra įšaldomi. Kai tai atsitiks, yra beveik 6 etapas LEDs šalia mano RAM Slots kad visi įsižiebti nuo žalios iki raudonos. Turiu 2 x 2GB Zeppelin lazdos, todėl aš paėmiau iš vieno ir to dar neįvyko. Tada aš bandžiau atjungti viską, išskyrus mano monitorius, klaviatūra ir pele ir ji vis dar neįvyko. Taigi, tada aš jį bandė įdiegti "Windows XP" (Įdėkite o XP buvo rodomi diskas). Tai dirbo šiek tiek geriau, kad kopijuoti failus daugiau, jis vėl paleidžiamas ir pateko į sceną, kur jis turi daiktų sąrašą, kad montuotojas, ką daro, ir jo užbaigimo procentas. (Aš nežinau, ar ta, kad ekranas aprašymas protinga: P Dabar aš tik vieną kartą bandė, bet pabaigoje pirmosios pradžios, antrojo etapo procesas, mano monitorius tiesiog išsijungia. Jis eina juodas, tada sako "ne signalas, tada eina į laukimo ir kompiuteris vis dar veikia. Dabar aš atsimenu tai nutiko man paskutinį kartą bandė įdiegti Vista, apie 6-8 mėnesių senumo, ir man davė, tad dabar aš čia parašėte tikiuosi kas nors gali man padėti: D MOBO: Gigabyte GA-P35-DS3 Proc: ne Q6600 OC Gfx: NVIDIA 9600 GT Jei norite gauti daugiau informacijos tiesiog paklausti. Phew! Thanks for reading, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite visiškai skirtingas Stick RAM pabandyti. Tai gali lemti kai įkalčiais.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fix atminties įtampa.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hey cheers už atsakymą. I dont dar vienas avinas Stick, ir i dont know how to "fix" atminties įtampa. Pagalba būtų gerai Cheers |
|
| |||
| |||
| Ieškoti internete ar už teisingą įtampa jūsų atminties laukelį ir nustatykite, kad į BIOS.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Hmm I can't seem to suraskite laukelį, kad jis atėjo ar ką nors apie jį internete. jos cheaper firminių RAM Manau, jos vadinamos Zeppelin. bet tai, kas parašyta ant jų; Zeppelin 2G/800/1288 UL 0.108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 nežinau, ar kuris padeda išsiaiškinti, kas yra įtampa, ar ne. |
|
| |||
| |||
| nuėjau į BIOS ir pažvelgė į įtampos ir tai, ką aš pamačiau. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V 3,3 V - 3.264V 12 V - 11.858V Aš nežinau, ar tai yra normalus ar ne. Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Ah well Bandžiau keisti atminties įtampa iki 2.1V, bet tai nepadėjo. pat bandė kiti 2 DVD diskus, ir nieko. Any other suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išbandykite įvairias Plyteles Ram
| |||
| |||
| OK, I've tried naudojant kitus 2 RAM lazdos = nieko bandė įvairias graphics card = Nothing unplugged kiti mano kietajame diske = Nothing bandė dar 2 monitoriai = Nothing 7 įdiegta baudą šį Crappy senas nešiojamas bauda, ir visi kiti kompiuterius. Manau, kad tai geriausias forumas Get help su kompiuteriais, tačiau niekas, atrodo, kad pradėti bet man sunku: ( Come on guys I know galite nustatyti jį: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server | rocket7 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 30, 2009 13:56 |
| Service Pack 2 Windows Server 2008 ir Windows Vista | Bubba | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 27, 2009 08:22 |
| Windows Vista tvarkingai įdiegti | timzl | Windows "operacinės sistemos | 10 | 21 sausis 2009 02:37 |
| Nepavyko įdiegti "Windows 2000 arba Windows ME | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 18 | 4 balandis 2008 11:14 |
| Kaip įdiegti "Windows Vista ir XP ant to paties kompiuterio? | its.sid | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 rugpjūtis 2007 08:12 |
| Temos įrankiai | |
| |