![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć chłopaki, trochę do czytania, ale i tak były bored, tak?
Mam sporo problemów z instalacją systemu Windows 7 tutaj. To co mam zrobić do tej pory: Próbowano instalacji przez uruchamianie z dysku, gdzie dostał się mówi wybrać język, następnie następnym ekranie mówi "Zainstaluj teraz" i kliknij go. Kilka sekund po tym, nie mogę przenieść myszy na wszystkich, a komputer jest zamrożone. Kiedy to nastąpi, jest 6 mało fazy LED pobliżu mojego slotów pamięci RAM, że wszystkie światła z zielonego na czerwony. Mam 2 x 2GB Zeppelin paluszków, więc wziął jednego, i to jeszcze stało. Wtedy próbował odłączeniu wszystko oprócz mojego monitora, klawiatury i myszy i nadal się stało. Więc, ja próbowałem to z instalacją systemu Windows XP (Umieść płytę, podczas gdy w XP został uruchomiony). Ten pracował nieco lepszy, to skopiowane pliki ponad, a następnie ponownie go i dostał się do etapu w którym znajduje się lista rzeczy, które instalator robi i jego zakończenia procentowych. (Nie wiem, czy opis tego, że ekran ma sens: P Teraz tylko raz próbował, ale w końcu pierwszego / drugiego etapu początku procesu, mój monitor po prostu gaśnie. To jest czarny, a potem mówi, nie ma sygnału, a następnie jest w stanie i komputer nadal działa. Teraz Pamiętam to zdarzyło mi się ostatni raz Próbowałem zainstalować Vista około 6-8 miesięcy temu i dałem się, ale teraz jestem tutaj delegowania nadzieję ktoś może mi pomóc: D Mobo: Gigabyte GA-P35-DS3 Proc.: Q6600 bez OC GFX: NVIDIA 9600 GT Jeżeli chcesz więcej informacji zadaj. Phew! Thanks for reading, Jim |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Macie zupełnie różne trzymać RAM spróbować. To może doprowadzić do pewnych wskazówek.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Utrwalić pamięć napięcia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
hey cheers na odpowiedź.
ja dont mieć innego barana wetknąć, i ja dont znać jak "naprawić" pamięci napięcia. pomoc byłaby dobrym cheers |
|
|
|||
|
|||
|
Szukaj w Internecie lub na polu dla prawidłowego napięcia dla pamięci RAM i ustawić im, że w systemie BIOS.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|
|
|
|||
|
|||
|
hmm nie mogę się wydawać, aby znaleźć pole że pochodziła lub coś o niej w internecie.
jego tańszej marki barana Myślę, jego nazwie zeppelin. ale to co jest napisane na nich; ZEPPELIN 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 nie wiem ile, która pomaga dowiedzieć się, jakie są napięcia, czy też nie. |
|
|
|||
|
|||
|
I poszedł do BIOS i spojrzał na napięcie i to, co widziałem.
Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V +3.3 V - 3.264V +12 V - 11.858V Nie wiem, czy są one normalne, czy nie. Wiwaty |
|
|
|||
|
|||
|
ah well i próbował zmiany napięcia pamięci do 2.1V, ale to nie pomogło.
próbował także 2 inne DVD i nic. wszelkie inne sugestie? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spróbuj trzymać RAM
|
|||
|
|||
|
ok, I've tried użyciu innych barana sticks 2 = nic
próbowałem różne karty graficznej = nic odłączony inne moje twardy = nic próbował kolejne 2 monitory = nic 7 grzywny zainstalowany na tym starym laptopie crappy grzywny i wszyscy komputerów. Myślę, że to najlepsze forum, aby uzyskać pomoc z komputerami, ale nikt naprawdę wydaje się umieszczenie w żadnym wysiłkiem dla mnie: ( come on guys I wiesz, że możesz naprawić: D |