![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, trochu čítať, ale bola to nuda tak ako tak, áno? Mám veľa problémov a inštaláciu Windows 7 tu. To je to, čo som urobil, ak: Pokúšali inštalovať pomocou bootovanie z disku, kde mám na to hovorí, zvoľte jazyk, potom na ďalšej obrazovke hovorí "Install Now" a kliknite naň. Pár sekúnd po tom, čo sa, že som nemohol pohnúť myšou na všetko, a počítač je zmrazené. Keď sa to stane, je len málo fázy 6 LED je blízko môjho RAM slotů, že všetky svetla zo zelenej na červenú. Mám 2 x 2 GB Zeppelin palice, tak som si jeden, a to ešte nestalo. Potom som sa pokúsil Disconnecting všetko okrem mojej monitor, klávesnica a myš, a to ešte nestalo. Áno, potom som sa pokúsil nainštalovať ho zo systému Windows XP (Vložte disk do XP a zároveň bol spustený). Toto riešenie sa mierne lepší, že niektoré súbory skopírované viac, potom sa to restartuje a dostal do fázy, kedy je zoznam vecí, ktoré inštalátor robí a jeho dokončenie percenta. (Neviem, jestli že opis obrazovky, ktoré má zmysel: P Teraz som sa pokúsil iba raz, ale na konci prvej a začiatkom druhej fáze procesu, môj sledovať len vypne. Nie je potrebné zdôrazňovať, čierna, potom hovorí, žiadny signál, potom je v pohotovostnom režime a počítač stále beží. Teď si vzpomínám toto sa mi stalo minule som sa pokúsil nainštalovať Vista asi 6-8 mesiacov a já jsem dal, takže teraz som dúfal, že vysielanie tu niekto mi môže pomôcť: D Mobo: Gigabyte GA-P35-DS3 Proc: Q6600 OC ne GFX: NVIDIA 9600 GT Ak budete chcieť viac info len opýtať. Uf! Vďaka za čítanie, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte úplne iné drevo RAM to skúsiť. To môže viesť k určitej indície.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fix pamäte napätie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hej nazdraví za odpoveď. i dont mať inú ram palicu, a i dont know how to "opraviť" pamäťovej napätie. pomoci by bolo dobré zdravie |
|
| |||
| |||
| Pozrite sa online alebo na pole pre správne napätie pre vašu RAM a nastaviť im, že v BIOSu.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| hmm Nedarí sa mi nájsť kolónku, že prišli a niečo o ňom na webe. jeho lacnejšie značkové ram si myslím, jeho názvom zeppelin. ale to je to, čo je napísané na ne; Zeppelin 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 Ak nepoznáte, že pomáha zistiť, aké napätie je alebo nie je. |
|
| |||
| |||
| jsem šel do BIOSu a podíval sa na napätie a to je to, čo som videl. Vcore - 1.284V DDR18V - 1.920V +3.3 V - 3.264V +12 V - 11.858V Nevím, jestli to sú normálne alebo nie. Na zdravie |
|
| |||
| |||
| ah tak som sa pokúsil zmeniť pamäti napätia do 2.1V, ale to nebolo pomoci. Tiež sa pokúsil ďalších 2 DVD disky a nič. žiadne iné návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste iný drevo Ram
| |||
| |||
| ok, som sa pokúsil pomocou palice 2 druhého barana = nič vyskúšali rôzne grafické karty = nič Unplugged moje ďalší pevný disk = nič vyskúšali ďalšie 2 monitory = nič 7 inštalované jemné na tomto ubohý starý notebook v poriadku, a všetci ostatní počítača. Myslím, že toto je najlepšie fórum získať pomoc s počítačmi, ale nikto v skutočnosti sa zdá byť uvedení v každom úsilie pre mňa: ( no tak chlapi já vím môžete spravit: D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia Windows XP SP2 na 50 počítačov s Windows nasadenie servera | rocket7 | Operačné systémy Windows | 1 | 30. máj 2009 13:56 |
| Service Pack 2 pre Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operačné systémy Windows | 4 | 27. mája 2009 08:22 |
| Čistú inštaláciu systému Windows Vista | timzl | Operačné systémy Windows | 10 | 21. januára 2009 02:37 |
| Nedá nainštalovať Windows 2000 alebo Windows ME | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 18 | 4. apríla 2008 11:14 |
| Ako nainštalovať Windows Vista a XP na rovnakom počítači? | its.sid | Operačné systémy Windows | 4 | 8. august 2007 08:12 |
| Thread Tools | |
| |