![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, мало за читање, али ти су ионако досадно, ыес? Имам много проблема инсталирате Уиндоус 7 овде. То је оно што сам учинио до сада: Покушали инсталирате бы боотинг из диска, где га је добио, каже да изаберете језик, онда је следећи екран каже "Инсталл Ноу" и кликните на њу. Неколико секунди након тога, не могу да се померите мишем на све, и рачунар је замрзнута. Када се то деси, постоје 6 мало фази ЛЕД'с близу моје РАМ слот да сва свјетлост из зелене у црвену. Имам 2 кс 2ГБ Зеппелин штаповима, па сам узео један, и то па ипак се догодило. Тада сам покушао одспајање све осим моје монитор, тастатура и миш и Интернет па ипак се догодило. Дакле, онда сам покушао да инсталирате Уиндоус КСП (Ставите диск у КСП, а био је покренут). То је радио нешто бољи, то копирате неке датотеке путем, а затим га поново покренути и добио на позорници, где је списак ствари које инсталациони ради и завршетак проценат. (Не знам да ли да је опис екран има смисла: П Сада сам покушао само једном, али у први касно / рано другој фази поступка, само ми на монитору се искључује. Ишла је црна, затим казе нема сигнала, а затим одлази на стању и рачунар је и даље приказују. Сада ја сјећам ово ми се десило прошли пут сам покушао да инсталирате Видик око 6-8 месеци и ЈА је дао горе, па сад сам овде постинг надајући неко може помоћ мене: Д МоБо: гигабајт ГА-П35-спецификација оквира на Т3 каналима Проци: К6600 ОЦ нема ГФКС: НВИДИА 9600 ГТ Ако желите више информација само питајте. Фуј! Хвала за читање, Џим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли потпуно различите стицк РАМ-а да покушате. То мај довести до неке трагове.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шкрипац напон меморије.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хеј живели за одговор. ја донт имати друго рам стицк, и ја донт знати како то "поправити" меморије пренапона. помоћ би добро живели |
|
| |||
| |||
| Гледајте онлине или на квадратић за исправну напон за ваш РАМ и поставите их на то у БИОС.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| хмм ја лицемјерје 'чинити се за наћи оквир који је дошао у или било шта о томе на Интернету. својим јефтинији рам брандед Мислим, њена зове Цепелин. али то је оно што је написано на њима; Зеппелин 2Г/800/1288 УЛ 0108 ЈЦД9 ЗПТА003518 ЈТЦ08277 не знам да ли помаже сазнати што су напон или не. |
|
| |||
| |||
| И уђе у БИОС-и погледа на напон и то је оно што сам видео. Вцоре - 1.284В ДДР18В - 1.920В 3,3 В - 3.264В 12 В - 11.858В Не знам када се они нормални или не. Живели |
|
| |||
| |||
| ах и ја суђен мијењање меморијске напона до 2.1В, али то није помоћ. такође покушао 2 други двд дискове и ништа. било који други предлог? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Испробајте различите дрво Рам
| |||
| |||
| ок, Иве 'суђен помоћу 2 другога овна штапови = ништа Покушали различите графичке картице = ништа УНПЛУГГЕД мој други хард диск = ништа Покушали други 2 монитора = ништа 7 инсталиран на овај фини јебани старог лаптоп у реду, а сви остали на рачунарима. Мислим да је ово најбољи форум за помоћ са компјутере, али нико није стварно изгледа као да се стави у било који напор за мене: ( хајде момци Знам можете поправити: Д |