![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, biraz, ama okumak için zaten, evet sıkıldım mi? Ben sorun burada Windows 7 yükleyerek bir çok yaşıyorum. Bu, şimdiye kadar yaptığımız gibi ise: Diskten boot ile kurulum Tried var için seçin dil, sonraki ekran "söyledi Şimdi Kur" ve tıklayın. Sonra ikinci bir çift, tüm at ve fareyi hareket edemez bilgisayar dondu. Bu, there are 6 küçük faz olur LED benim RAM yuvalarına yakın olan tüm ışığı kadar yeşil kırmızı için. Ben, ben bir dışarı aldı 2 x 2GB Zeppelin sopa var ve hala bir şey oldu. Sonra benim monitör, klavye ve fare dışında herşeyi ayırmadan çalıştım ve hala oldu. Yani, daha sonra Windows XP, yüklemeyi denedim () ise XP çalıştıran bir disk koyun. Bu biraz daha iyi çalıştı, bitti, daha sonra yeniden başlatılması ve sahne için bu şeylerin bir listesini yükleyici ve tamamlanma yüzdesi yapıyor sahip olduğum bazı dosyalar kopyalanır. Bu ekran bir açıklama mantıklı (I don't know: P Şimdi yalnızca bir kez, ama en geç sürecin / erken ikinci aşaması, Monitörümü sadece kapatır ilk çalıştı. Bu siyah giderse, o zaman hiçbir sinyal, sonra bekleme ve gider bilgisayarın hala çalışıyor olduğunu söyledi. Şimdi bu benim için son defa yaklaşık 6-8 ay önce Vista'yı yüklemeye çalıştım ve bıraktım oldu, bu yüzden şimdi burada biri bana yardımcı olabilir umuduyla mesaj var unutmayın: D MoBo: Gigabyte GA-P35-DS3 Proc: Q6600 hiçbir OC Gfx: NVIDIA 9600 GT Eğer sormak detaylı bilgi istiyorum. Vay be! Okuma, Jim için teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size RAM denemek için tamamen farklı bir sopa var. İşte bazı ipuçları yol açabilir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hafıza voltajlara düzelt.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cevabınız için Hey şerefe. I dont, and i dont nasıl "" bellek gerilimleri gidermek için bildiğiniz başka bir bellek sopa var. yardımcı iyi tezahürat olurdu |
|
| |||
| |||
| Online Bak veya RAM için doğru gerilim için kutu ve bunu BIOS'unda bunları.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Hmm ben bu şey veya web hakkında geldi kutuyu bulmak gibi değildir. ve daha ucuz bir marka RAM i, onun adı zeplin düşünüyorum. ama bu ne onların üzerine yazılmış olması; ZEPPELIN 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 Eğer gerilim ya da değildir bulmanıza yardımcı olur bilmiyorum. |
|
| |||
| |||
| i BIOS girdi ve gerilim baktı ve ne gördü. VCore - 1.284V DDR18V - 1.920V 3,3 V - 3.264V 12 V - 11.858V Bu da normaldir bilmiyorum. Peynir |
|
| |||
| |||
| Ah iyi Ben 2.1V için hafıza voltaj değişen denedim, ama yardım etmedi. Ayrıca, hiçbir şey ve 2 diğer DVD sürücüler denedim. başka öneriler? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ram farklı bir sopa deneyin
| |||
| |||
| Tamam, 2 diğer bellek kullanarak denedim = şey stickler farklı grafik kartı = şey denedim = şey diğer sabit disk unplugged = 2 monitörleri başka bir şey denedim Bu boktan eski dizüstü ince 7 yüklü ince ve herkes bilgisayarları. Bu bilgisayarlar ile ilgili yardım almak için en iyi forumu, ancak düşünmek hiç kimse benim için herhangi bir çaba yazarak gibi görünüyor: ( çocuklar i gelip bunu düzeltmek biliyorum: D |