![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, трохи читати, але ви все одно було нудно, так? У мене багато проблем установки Windows 7 тут. Це те, що я зробив до сих пор: Після установки, завантажившись з диска, приїхав туди, де він говорить, вибрати мову, то в наступному екрані говорить: "Встановити зараз", і я клацнути по ньому. Декілька секунд після цього, я не можу перемістити курсор на всіх, і замерзає на комп'ютері. Коли це відбувається, є маленький етап 6 світлодіод поряд з моїм слотами пам'яті, що весь світ вгору з зеленого на червоний. Я 2 X 2GB Zeppelin палички, тому я взяв один, і до цих пір відбулося. Тоді я спробував все, крім відключення мій монітор, клавіатуру і мишу, і вона ще сталося. Значить, я спробував встановити його з Windows XP, (Поставте диск в той час як XP була запущена). Це працює трохи краще, він скопіював деякі файли більше, то він перезапущений і дісталися до стадії, коли вона є список речей, що програма установки робить, і його завершення відсоток. (Я не знаю, що опис цього екрану має сенс: P Тепер я лише намагався один раз, але в кінці першого-початку другого етапу цього процесу, мій монітор просто вимикається. Він стає чорним, потім каже немає сигналу, потім йде в режимі очікування, а комп'ютер все ще працює. Тепер я пам'ятаю це трапилося зі мною в останній раз я спробував встановити Vista близько 6-8 місяців тому, і я відмовився, так що тепер я проводки сюди в надії когось може мені допомогти: D MoBo: Gigabyte GA-P35-DS3 Прокурор: Q6600 НЕ OC GFX: NVIDIA 9600 GT Якщо ви хочете докладніше просто запитати. Уф! Спасибі за читання, Джим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у вас зовсім різні Stick ОЗУ спробувати. Це може призвести до деякого доказів.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фікс пам'яті напруги.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hey Cheers для відповіді. I Dont ще один баран палицю, і я не знаю, як "виправити" Пам'яті напруги. Допомога буде гарним Cheers |
|
| |||
| |||
| Дивись в Інтернеті або на полі для правильного напруги для оперативної пам'яті і встановити для них, що в BIOS.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Хм я не можу знайти поле, що він прийшов, чи що-небудь про неї в Інтернеті. дешевше своїх фірмових я баран думаю, його називають Zeppelin. але це те, що написано на них; ZEPPELIN 2G/800/1288 UL 0108 JCD9 ZPTA003518 JTC08277 Чи не знаю, чи допоможе це з'ясувати, які напруження чи ні. |
|
| |||
| |||
| Я зайшов у BIOS і подивився на напрузі, і це те, що я бачив. Напруга живлення - 1.284V DDR18V - 1.920V 3,3 V - 3.264V 12 V - 11.858V Я не знаю, якщо це нормальним чи ні. Ура |
|
| |||
| |||
| А я так старався зміни напруги на пам'яті до 2.1V, але це не допомогло. також намагалася ще 2 DVD диска, і нічого. будь-які інші пропозиції? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте різні Stick Рам
| |||
| |||
| ОК, я спробував за допомогою іншого барана 2 палички = Nothing пробував різні відеокарти = Nothing Unplugged моєї інший жорсткий диск = Nothing намагалася ще 2 монітора = Nothing 7 встановлено штраф на цю Crappy старий штраф ноутбук, і всіх інших комп'ютерах. Я думаю, що це найкращий форум, щоб отримати допомогу з комп'ютером, але ніхто на самом деле, як видається, поклавши в будь-яких зусиль для мене: ( Ну хлопці я знаю, ви можете це виправити: D |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows | rocket7 | Операційні системи Windows | 1 | 30 травня 2009 13:56 |
| Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista | Bubba | Операційні системи Windows | 4 | 27 травня 2009 08:22 |
| Windows Vista нове встановлення системи | timzl | Операційні системи Windows | 10 | 21 січня 2009 02:37 |
| Не вдається встановити Windows 2000 або Windows ME | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 18 | 4 квітня 2008 11:14 |
| Як встановити Windows Vista і XP на одному комп'ютері? | its.sid | Операційні системи Windows | 4 | 8 серпня 2007 08:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |