![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im systémem XP SP2, a moje síť míst bude zámek každý druhý čas i pokusit otevřít. otevřete Místa v síti, musím projít velmi dlouhá a neuvěřitelně nepříjemný proces: otevřete Místa v síti, počkejte na počítač odemknout, zavřete jej ----> otevřený počítač, klikněte na můj odkaz místech sítě, počkejte na počítač odemknout znovu otevřít -----> moje síť míst. pak příště chci otevřít moje síť míst, musím si projít celý proces znovu. |
|
| |||
| |||
| Ptal jste se nemovitostí za nic divného?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ano jsem, a nic z běžného přichází. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hodně otázek síť pro XP, ale mnohé byly tříděny s SP3 ..... Já neříkám, to bude určitě léčbám váš problém, ale stojí to za aktualizaci beztak
| |||
| |||
| I dnes večer bude aktualizovat a pak uvidíte, jak to chodí, díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s myší s bodem, je skočit na jiných místech najednou | gimmor | Obecné Hardware Chat | 7 | 28.září 2009 08:34 |
| Umístí-li-i-want-to-go-map - Webové stránky | pest79456 | Vypnout Téma diskuze | 1 | 6. června 2009 05:18 |
| Místa v síti Výtisk | flamefrenzy56 | Operační systémy Windows | 3 | 25. listopadu 2008 12:54 |
| Obchodní objekty, že nájem na 15-16 | kstar | Vypnout Téma diskuze | 12 | 4. červen 2007 23:48 |
| Místa v síti v systému Windows Vista | ~ * * ~ Raine | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 31. března 2007 18:10 |
| Thread Nástroje | |
| |