![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im futó XP SP2, és a hálózati helyek lezár minden második alkalommal próbálom kinyitni. megnyitni a Hálózati helyek, el kell mennem a nagyon hosszú és hihetetlenül idegesítő folyamat: megnyitni a Hálózati helyek, várjon számítógép feloldásához, zárjuk le, ----> nyílt a számítógépet, kattintson a Hálózati helyek kapcsolatot, várjon számítógép feloldásához ismét -----> megnyitni a Hálózati helyek. akkor a következő alkalommal szeretnék megnyitni a Hálózati helyek, mennem kell az egész folyamatot újra. |
|
| |||
| |||
| Van ellenőrizni tulajdonságokkal semmi furcsa?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Igen, van, és nem a rendes jön be. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sok hálózati kérdésekben alkalmazott XP, de sok volt rendezve ki SP3 ..... Nem mondom ezt biztosan gyógyítja meg a problémát, de mindenképpen megéri frissítése
| |||
| |||
| Én ma este, akkor frissítés, és hogyan megy, köszi |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Birtoklás probléma-val Egér Point, akkor ugrik a többi helyen, hirtelen | gimmor | Általános fémáru Chat | 7 | Szeptember 28, 2009 08:34 |
| Helyek, ahol-én-akarok-to-go-térkép - Webhely | pest79456 | Off Topic Discussion | 1 | 6. június 2009 05:18 |
| Hálózati helyek kiadása | flamefrenzy56 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. november 2008 12:54 |
| Üzleti helyek hire at 15-16 | kstar | Off Topic Discussion | 12 | 4. június 2007 23:48 |
| Hálózati helyek Windows Vista | ~ * * ~ Raine | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 31. március 2007 18:10 |
| Téma eszközök | |
| |