![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| im veikia XP SP2 ir Mano tinklo vietos bus užrakinti kas antrą kartą bandau ją atidaryti. atidarykite "My Network Places, aš turiu eiti per labai ilgą ir neįtikėtinai erzina procesas: atidarykite "My Network Places, palaukite, kol kompiuteris atrakinti, uždarykite jį, ----> Atidarykite Mano kompiuteris, spustelėkite Mano tinklo vietos nuorodų, palaukti, kol kompiuteris vėl atrakinti -----> atidaryti" My Network Places. Tada kai kitą kartą noriu atidaryti "My Network Places, turiu pereiti per visą procesą iš naujo. |
|
| |||
| |||
| Ar patikrinote savybes nieko keisto?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip turiu, ir niekas iš paprastų pasirodo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daug tinklo problemų kreipėsi į XP, bet daugelis buvo išspręstos su SP3 ..... Aš nesakau, tai tikrai išgydyti jūsų problema, bet verta atnaujinti anyway
| |||
| |||
| I will update tonight tada ir pamatysite, kaip jis eina, ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atsižvelgdama Problema su pelės kursoriumi, kad pereiti į kitas vietas staigiai | gimmor | General Hardware Chat | 7 | 28 rugsėjis 2009 08:34 |
| Vietos, kur-i-want-to-go-map - website | pest79456 | Off Topic Discussion | 1 | 6 birželis 2009 05:18 |
| My Network Places "numeris | flamefrenzy56 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 25, 2008 12:54 |
| Verslo vietas, pasamdyti 15-16 | kstar | Off Topic Discussion | 12 | 4 birželis 2007 23:48 |
| My Network Places "Windows Vista" | Raine ~ * * ~ | Networking, Modems & VoIP | 1 | Kovas 31, 2007 18:10 |
| Temos įrankiai | |
| |