![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im rulează XP SP2, Locurile mele din reţea şi se va bloca fiecare a doua oară când am încerca să-l deschideţi. pentru a deschide Locurile mele din reţea, trebuie să trecem prin foarte lungă şi incredibil de enervant procesul de: deschide Locurile mele din reţea, aşteptaţi pentru computer pentru a debloca, închideţi-l, ----> deschide computerul meu, faceţi clic pe link-ul meu de locuri de reţea, aşteptaţi pentru computer pentru a debloca din nou -----> deschis Locurile mele din reţea. atunci următoarea dată când vreau să-mi deschid locuri de reţea, trebuie să treceţi prin tot procesul. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai verificat proprietăţi pentru nimic ciudat?
|
| |||
| |||
| da am, şi nimic ieşit din comun vine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Multe din problemele de reţea aplicate pentru XP, dar multe au fost sortate cu SP3 ..... Eu nu spun cu siguranţă acest lucru va vindeca problema, dar merită actualizarea oricum
| |||
| |||
| i va actualiza în seara asta si apoi vezi cum merge, multumesc |