menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Cant přeformátujete PC s OS Windows disk

Reply

Thread Nástroje
Old 30. května 2009, 06:52
Nový člen skupiny

Jsem pomocí Fujitsu FMV-Biblo (omezeno v Japonsku). Windows Vista Home Premium. jsou v poslední době změnila svou politiku a moje PC nepochází s zotavení Disc nebo dokonce originální Windows disk. Bez znalosti nemám obou z nich jsem omylem reformated počítače bez vede zpět nahoru nebo recovery.So žádná volba i vypůjčené mého přítele OS disk a přeformátovaného počítače k dočasnému užívání způsobit I dont mít Product Key. Lucky, nebo ne, mám jiný OS Windows XP kotouč na mé straně. Nicméně, když jsem se snažil nastavit, že říká, že můj problém, má pevný disk a spustit nástroj Chkdsk. Udělal jsem to, ale problém stále přetrvává. Prosím, pomozte mi.

PS: Společnost nabízí skutečně vymáhání pohledávek disk set.But THT pokud změny HDD partiton je hotovo, disk soubor nemusí fungovat.
WHT shld mám dělat?
Old 30. května 2009, 09:45
Dárce Skupina

dwhen jste unavení se znovu nainstalovat systém Windows jsi udělal rychlý formát nebo plný formát?

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktována! Athlon64 3000 +
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
diy vzduchem chlazený chladič
Síť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Okna 7 Ultimate
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.