μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Επίκλισης επαναμορφοποιήσει PC με Windows OS δίσκο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2009, 06:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Επίκλισης επαναμορφοποιήσει PC με Windows OS δίσκο

Είμαι χρησιμοποιώντας Fujitsu FMV-Biblo (περιορίζεται στην Ιαπωνία). Windows Vista Home Premium. άλλαξαν την πολιτική τους τα τελευταία χρόνια και τον υπολογιστή μου δεν έρχεται με ένα δίσκο ή ακόμη και ανάκτησης ενός πρωτότυπου δίσκου των Windows OS. ΧΩΡΙΣ γνωρίζοντας δεν έχω και τους δύο, εγώ reformated λάθος μου PC ΧΩΡΙΣ κάνεις πίσω ή να recovery.So, δεν θ δανείστηκε επιλογή του φίλου μου OS νέου δίσκου και τον υπολογιστή μου για προσωρινή χρήση αιτία Ι dont έχει το κλειδί προϊόντος. Lucky ή δεν έχω άλλο λειτουργικό σύστημα Windows XP δίσκο για το χέρι μου. Ωστόσο, όταν προσπάθησα να δημιουργήσουν, λέει ότι μου σκληρός δίσκος έχει πρόβλημα και πρέπει να τρέξετε την εντολή CHKDSK. Το έκανα, αλλά το πρόβλημα ακόμη. Παρακαλώ να με βοηθήσει.

PS: Η εταιρεία προσφέρει ανάκτηση δίσκο set.But αξιώσεις tht αν οι αλλαγές HDD partiton γίνει αυτό, ο δίσκος που θα μπορούσε να μην λειτουργούν.
Wht shld να κάνω;
Old 30ης Μαΐου 2009, 09:45
Ομάδα Δωρητών

Default Επίκλισης επαναμορφοποιήσει PC με Windows OS δίσκο

dwhen έχετε κουραστεί να εγκαταστήσετε εκ νέου τα παράθυρα κάνατε μια γρήγορη διαμόρφωση ή σε πλήρη μορφή;

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.