manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Cant reformatizovati računalo sa Windows OS-disk

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2009, 06:52
Novi član grupe

Default Cant reformatizovati računalo sa Windows OS-disk

Ja sam koristeći Fujitsu FMV-Biblo (ograničen u Japanu). Windows Vista Home Premium. oni promijenili svoje politike u posljednje vrijeme i moje računalo ne dolazi sa Recovery Disc ili čak i izvorne Windows OS disk. Ne znajući da ne moram ih oboje, slučajno sam reformated moj PC bez radiš gore ili nazad recovery.So, nijedan izbor Ja posuđene prijatelj moj OS's disk i reformatted moj PC za privremeno korištenje uzrok ja dont imati ključ proizvoda. Lucky ili ne, ja imam neki drugi OS Windows XP disk na mojoj ruci. No kad sam pokušao postaviti, ona kaže da je moj hard disk je problem i moram pokrenuti chkdsk. Ja sam ga, ali problem i dalje ustrajati. Ugoditi pomoć mene.

PS: Firma zapravo nudi recovery disc set.But potraživanja tht ako promjene HDD partiton se dogodilo, postavite diska možda neće raditi.
Wht shld učiniti?
Old 30 svi 2009, 09:45
Donatorska Grupa

Default Cant reformatizovati računalo sa Windows OS-disk

dwhen ste umorni da biste ponovo instalirali Windows ste učiniti brzo formatiranje ili punu formatu?

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako formatirati Windows XP Home OEM? cheesepuff Windows Operating Systems 2 2. rujan 2009 09:03
Reformatizovati Windows XP - USB, lukama i internet ne radi! Jazzophone Windows Operating Systems 22 29 siječanj 2009 04:16
Windows Vista na XP reformatizovati / Downgrading? kitten_nik Windows Operating Systems 12 9. siječanj 2008 12:27
Nema Windows Xp Disc Help! pernellwhittaker Windows Operating Systems 5 13. Ruj 2007 10:37
Pomoć: Windows 98SE disk -Stevey-Wonder-1990 - Windows Operating Systems 1 30. kolovoz 2007 11:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.