![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én használó Fujitsu FMV-Biblo (csak Japánban). A Windows Vista Home Premium. Megváltoztatták a politika az utóbbi időben, és a számítógép nem kaptunk a Recovery Disc, vagy akár az eredeti Windows operációs rendszer lemezre. Ismerete nélkül nem is mind a ketten, én véletlenül reformated a PC nélkül doin vissza recovery.So vagy, nincs más választása i kölcsönzött a barátom OS lemezt, és újra a PC ideiglenes használata okozhat I dont volna termék kulcs. Szerencse vagy nem, van egy másik Windows XP operációs rendszer a lemezen a kezem. Azonban, amikor megpróbáltam létrehozni, azt mondja, hogy a merevlemez van probléma, és futtatni CHKDSK. Megcsináltam, de a probléma továbbra is fennáll. Kérem, segítsen nekem. PS: A társaság valójában kínál hasznosítási lemez set.But követelések THT ha változások HDD partiton nem történt meg, a lemez meg nem működik. WHT shld I do? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dwhen Fáradt újra telepíteni a Windows Csináltál gyorsformázást vagy teljes formátum?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| How Do I református Windows XP Home OEM? | cheesepuff | A Windows operációs rendszerek | 2 | Szeptember 2, 2009 09:03 |
| Református Windows XP - az USB, a kikötők és az internet nem működik! | Jazzophone | A Windows operációs rendszerek | 22 | 29. január 2009 04:16 |
| A Windows Vista az XP Református / lefokozására? | kitten_nik | A Windows operációs rendszerek | 12 | 9. január 2008 12:27 |
| Nem Windows Xp Disc Segítség! | pernellwhittaker | A Windows operációs rendszerek | 5 | 13 Sep 2007 10:37 |
| Útmutató: Windows 98SE lemez | -Stevey-Wonder-1990 - | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. augusztus 2007 11:01 |
| Téma eszközök | |
| |