![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som pomocou Fujitsu FMV-Bible (obmedzené v Japonsku). Windows Vista Home Premium. sú v poslednej dobe zmenila svoju politiku a moje PC nepochádza s zotavenie Disc alebo dokonca originálny Windows disk. Bez znalosti nemám oboch z nich som omylom reformated počítače bez vedie späť hore alebo recovery.So žiadna voľba aj vypožičaných môjho priateľa OS disk a přeformátovaného počítače na dočasné užívanie spôsobiť I dont mať Product Key. Lucky, alebo nie, mám iný OS Windows XP kotúč na mojej strane. Avšak, keď som sa snažil nastaviť, že hovorí, že môj problém, má pevný disk a spustiť nástroj Chkdsk. Urobil som to, ale problém stále pretrváva. Prosím, pomôžte mi. PS: Spoločnosť ponúka skutočne vymáhanie pohľadávok disk set.But THT ak zmeny HDD partiton je hotovo, disk súbor nemusí fungovať. WHT shld mám robiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dwhen ste unavení sa znova nainštalovať systém Windows si urobil rýchly formát alebo plný formát?
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako môžem Formátovanie Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Operačné systémy Windows | 2 | 2.září 2009 09:03 |
| Přeformátujete Windows XP - USB porty a internet nefunguje! | Jazzophone | Operačné systémy Windows | 22 | 29. januára 2009 04:16 |
| Windows Vista na XP přeformátujete / znižovaniu? | kitten_nik | Operačné systémy Windows | 12 | 9. januára 2008 12:27 |
| No Windows XP Disc Pomoc! | pernellwhittaker | Operačné systémy Windows | 5 | 13. September 2007 10:37 |
| Pomoc: Windows 98SE disk | -Stevey-Wonder-1990 -- | Operačné systémy Windows | 1 | 30. augusta 2007 11:01 |
| Thread Tools | |
| |