menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Cant přeformátujete PC s OS Windows disk

Reply

Thread Tools
Old 30. mája 2009, 06:52
Nový člen skupiny

Default Cant přeformátujete PC s OS Windows disk

Som pomocou Fujitsu FMV-Bible (obmedzené v Japonsku). Windows Vista Home Premium. sú v poslednej dobe zmenila svoju politiku a moje PC nepochádza s zotavenie Disc alebo dokonca originálny Windows disk. Bez znalosti nemám oboch z nich som omylom reformated počítače bez vedie späť hore alebo recovery.So žiadna voľba aj vypožičaných môjho priateľa OS disk a přeformátovaného počítače na dočasné užívanie spôsobiť I dont mať Product Key. Lucky, alebo nie, mám iný OS Windows XP kotúč na mojej strane. Avšak, keď som sa snažil nastaviť, že hovorí, že môj problém, má pevný disk a spustiť nástroj Chkdsk. Urobil som to, ale problém stále pretrváva. Prosím, pomôžte mi.

PS: Spoločnosť ponúka skutočne vymáhanie pohľadávok disk set.But THT ak zmeny HDD partiton je hotovo, disk súbor nemusí fungovať.
WHT shld mám robiť?
Old 30. mája 2009, 09:45
Darcu Skupina

Default Cant přeformátujete PC s OS Windows disk

dwhen ste unavení sa znova nainštalovať systém Windows si urobil rýchly formát alebo plný formát?

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako môžem Formátovanie Windows XP Home OEM? cheesepuff Operačné systémy Windows 2 2.září 2009 09:03
Přeformátujete Windows XP - USB porty a internet nefunguje! Jazzophone Operačné systémy Windows 22 29. januára 2009 04:16
Windows Vista na XP přeformátujete / znižovaniu? kitten_nik Operačné systémy Windows 12 9. januára 2008 12:27
No Windows XP Disc Pomoc! pernellwhittaker Operačné systémy Windows 5 13. September 2007 10:37
Pomoc: Windows 98SE disk -Stevey-Wonder-1990 -- Operačné systémy Windows 1 30. augusta 2007 11:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.